Son adet tarihim 22 Eylüldü o ay hsg çektirdim ve 10 kasımda betama baktırdım yoktu sonra doktorum adet söktürücü verdi ve 24 kasımda hamile olduğumu öğrendim doktorum bile inanamadı nasıl oldu diye bizde şaşırdık geç döllenme olmuş dedi şuan 8 haftalık hamileyim 🙏🏻
Geç Döllenmede Gebeliği Kaç Gün Sonra Öğrendiniz??
- Düzenlendi
_Hill_ beta dün 11di yarın bir kere daha ver dedi doktor aşırı düşük o yüzden sanırım geç döllenme çünkü adetim 1 gün geçince erken gebelik testi silik çıktı erkeksi gün beta ya baktırdım zaten
mucizeeem_ yaa maşallah rabbim nasip ettimi her türlü oluyor işte ne mutlu size😊🙏🏻
Happy-melek1997 geç döllenme olmuştur kuzum içini ferah tut yarın 2 katı belki daha fazlası artmıştır doktorlarda hep olumsuz ne sanki 🤦🏻♀️🙄Şuan 5 gün gecikmen var yani😊
_Hill_ yok benim 2 gündür geçikmem var salı günü akşam test yaptım silik gördüm çarşamba bata verdim işte o şekilde doktorda Olulsj konuştu açıkçası bakalım nasip artık 🌷🤲💕
Happy-melek1997 yumurtlaman yakın mıydı adetine?
Happy-melek1997 anladım sen içini ferah tut bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur allahın izniyle 🥰🤲🏻
_Hill_ Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🌷💕
Allah isteyen herkese versin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Benim son adetim 24 ekimdi 24 kasım da adet olmadım 2 gün geçti test yaptım negatifti bende spora falan gittim sonra 4 gün gecikiyordum artık içimden bişey tekrar yap dedi yaptım bu defa yapar yapmaz çıktı erken gebelik testinde kaset test vardı onu da yaptım o da hemen çıktı ertesi gün kan vermiştim beta 101 çıkmıştı doktor kontrollerimizde hep son adet tarihime göre 10 gün geç döllenme olmuş ben bu hesaplama işlerini yapamam yapabilen varsa bana ne zaman hamile kaldığımı söyleyiversin kızlar 😂😂😂