123gebe ilkimbebee ben omronun aldım omron sağlık ürünlerinde bir numara bakabilirsiniz. Aşırı yüksek fiyatlara da uçmaya gerek yok bence
Tatli1dunya mine3444 Nexus Dual modeli tercih ettik yorumları gayet güzel alın kulak ortam ve sıvı sıcaklığı ölçüyor çok beğendik fiyatı uygun fazla para vermeye gerek yok bence.
NaimeYilmaz ilkimbebee Tam olarak bu ürün ama alırken yetkili satıcı olup olmadığına dikkat etmelisiniz hangi marka olursa olsun. 🌸
nur_bebek34 nez10 ben bunu aldım iade edicem. Hiç kullanılması kolay değil kullanıslı değil. Işığı bile yanmıyor. Bunun bir üst olanı alsaydım keske .
Mommm03 nur_bebek34 bende ilk kullandım kızım yüzünden bozuldu çokta memnundum şimdi omron temazsiz aldım sürekli açık duruyor odanın evinn sıcaklığını ölçuyor tabi doğruysa🤣🤣
ilknur8484 ENOK_0107 bende kanz aldım kendimde denedim ölçümleri doğru kullanalım hayırlısı ile yazarim yine ama inşallah çok kullanmayiz
Papatya24 mine3444 Wee baby ateşölçer alından ölçüyor hem de oda ve banyo suyu vs. sıcaklığını da ölçebiliyorsunuz çok kaliteli 300 tl civarıydı en son😊