Gulnar_95 Ben oglumda hep tatli seyler yedim hic tuzlu eksi istemedim Ama hamile kaldigimdan beri hep tuzlu eksi yedim ve kizim olacak cok farkli ilk hamileligimden cinsiyyetle alakasi varmi bilemem
Denos Hamileanne Belki garip ama ekşiyle tatlıyı bir arada yemeye başladım ağzımda hoş bir tat bırakır oldu Tatlıyı ayrı ekşiyi ayrı değil ikisi bir 😂 (Erkek)🧿❤️
Denos kubracolak53 Valla canım büyüklerim göbeğin kız göbeği diyor Ama oğlan Artık göbekten yada aşerdiklerinden cinsiyet tahmini çok zor 🙃
1fatime_2003 Hamileanne vallahi limonilk 3 ayda gunde 2 tane yiyordum erkek oldu karpuzda çok yoyordum
htckrkrs Yeşil erik ve turşu-kızım oldu Şimdi hamileyim hiçbir şeye aşermedim cinsiyetimiz belli değil. 🙈
Queen1 Hamileanne şuan o kadar bulantım var ki yemek vs görünce midem bulanıyor napıcam bilmiyorum doğru düzgün yemek yiyemiyorum 🤦🏻♀️ sadece gece pasta çekmişti canım ☺️
Tutkuu0 Hamileanne erik zamanı idi bol bol erik kedim vişne kompostosu mayhoştu çok hoşuma giderdi limonata ve pembe domates yedim bol bol Haftadayım kız :) Aydan sonra tatlı da yemeğe başladım
Rainy Hamileanne Çok limon ayva ve ekşi olan herşeyi canım istedi hala da istiyor 🤭 önceden de ama hep ekşi severdim ben oğluşum oluyor aşerme yaşamadım