MadameHappy34 Hamileanne limon tuzlayıp çok yedim hala yiyorum ilk 3 ay ise hiç tatlı biseyler istememişti Canim. Cinsiyetimiz erkek :)
Seymapple Aşermem olmadı ama canımın sürekli çektiği şeyler sütlü tatlılar oldu. Şerbetli sevmediğim halde şerbetlilere bile sulandım hep. Ve cinsiyetimiz kız ❤️ Hiç canım ekşi bişey istemedi mesela. Kız olunca ekşi söylemleri bende tutmadı
3kuzuAnnesiyim Seymapple bıtun yorumları okudum kız olup tarlı istiyen bir sensin:) erkek tarlıda ekside yedırır ama kız istisnalar harıç ekşi yedirir gatta tarlıdan ıgrendırır. Bunların hepdi ılk 5 ay için dıorum sonra zaten değişio hersey yiyip içioz
Seymapple 3kuzuAnnesiyim herkesin değişiyo işte. Genelde bende öyle biliyordum kız olunca ekşi isteniyor vs diye ama dediğim gibi hiç olmadı 🤗 şimdi 33. Haftadayız hala ekşi aşermedim ve yemedim. Ama nerdeyse 2 günde bir tatlı yerim 💃
Fatos54 dahabirmavi ultrosona girmeden 15 dakika önce çikolata yiyin ve ayran için bebek hareketlensin cinsiyeti belli olur inşallah 🤗
dahabirmavi Fatos54 normalde hep kesenin sağında görüyorduk 13.hafta da arkadaşım da çikolata ye demişti yedim sonra sola geçmiş 🥲💕 sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah❤️🥰
kubracolak53 Benim canım hic tatlı cekmiyor genelde hamburger pizza tuzlu baharatlı seyler kızartma felan tatlı hic aramıyorum yarın cinsiyetini ögrenicez 15+4 olduk
kubracolak53 Karın yapısına bakarak kız mı erkek mi diye ayırt etmemiz dogru mu? Hic böyle bakıpda dogru cıkan var mo aranızda?
Denos kubracolak53 Valla canım büyüklerim göbeğin kız göbeği diyor Ama oğlan Artık göbekten yada aşerdiklerinden cinsiyet tahmini çok zor 🙃