HurremSultan Kızlar cam sakuraya yatisim yapıldı 4cm açıklık varmış. Bebeğin omuzları geniş olduğu için büyük ihtimal seseryana alınacam. Dualarınızı esirgemeyin benden ve bebegimden sağ salim kavuşalım birbirimize🥺💕🌸
emirtosveannesi HurremSultan ayy hayırlısıyla kucağınıza alın insallahhhhh Allah yardımcınız olsun sizde bize dua edin 🥰
DevriminAnnesi HurremSultan hele şükür valla canım hayırlısıyla kucağına al inşallah 🥰🥹🤲🏻 Farketmez sezeryanmıs normal doğummuş kavuş artık 🥰🤲🏻 Darısı bize 🤲🏻🫶🏻
cahillesohbetikestim HurremSultan oyyy kurban olurum sağsalim atlatırsınız inşallah sağsalim gelir inşallah minik bey 🥰🧿💙
beyazgull Allah yardımcın olsun canım 🙏 inşallah kolay bir şekilde atlatırsın bebeğine sağlıkla kavuşursun . Daha sonra hastane için görüşlerini de yazar mısın
HurremSultan İnsanın evladını geride bırakması ne zormus🥺🥺😩😢 mahvoldum uyuyordu kuzum sevdim öptüm kokladim😭😭 inşallah sağ salim iki evladımla evime giderim🥺🥺
Azizinannesi2 HurremSultan inşallah canım 🙏 sağlıkla sıhhatle gidersin ebine kotu düşünüp kötüyü getirme tamam mi sen sadece biz iyi olucaz iki kisi başlayıp 4unuz saglikla devam eden deceksiniz hayatiniza 😘😘😘
HurremSultan Azizinannesi2 valla çok kötü oldum. Mışıl mışıl uyuyordu öptüm kokladım. Geri yatirdim arabasina🥺 rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah🦋
SutlacimiYedimmiBen HurremSultan 1 saat once aktifmissin canım noldu merak ettim ikinizde iyisnizdir insllh
Ayslpmk Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyi doktorlar ve ebeler gelsin Allah’a emanet dualarımız seninle
Zeynepp__ HurremSultan Rabbım yardımcın olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Eylulmom_ HurremSultan hadi gözün aydın kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bir avazda insallah 🌸
Aaaysee HurremSultan ayy 6 saat olmuş bebeğim noldu girdin mi son durum ne görünce haber et mutlaka Rabbim yardımcın olsun 🥺
Aselsmoms HurremSultan ayy Allah yardımcın olsun canım 🥺🤎🤲 hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşaAllah 😍🤲💙