Aysehsdmr Denizegeabioluyor benim şansıma doktorlar ve asistanlar ilgiliydi. Ekranı bana çevirdiler ben gördüm herşeyi. Bir adet de yüzünün fotoğrafını verdi ama siyah beyaz gozler falan değişik çıkıyor öyle verdi 🤗
M-hilal Aysehsdmr merhaba konunun üzerinden biraz geçmiş ama devlette hangi doktordan randevu aldınız acaba? Direk detaylı için randevu olusturamiyoruz sanırım devletteki doktorlar mi yönlendiriyor? Şimdiden teşekkür ederim 🙃
Denizegeabioluyor Nur0043 ay insallah degistirmistir valla 850tl vercem dogru duzgun ilgilenmezse sinirlenirim sıkıntı çıkar😂
Nur0043 Denizegeabioluyor hemen zam yapmışlar ya beğenmessen dersin düzgün ilgilenin diye kız pahalı hem
Meyvebicagi Aysehsdmr gerçekten şans diyorum. Ben görmedim. Doktorun da ağzından cımbızla laf aldım. Foto da verilmedi.
123kubra @Denizegeabioluyor merhaba dün devlet hastanesinde detaylı ultrasona girdim 10-15 dk arası sürdü ekranı gayet net görüyordum doktorda gösterdi zaten fakat ultrason görüntüsü maalesef vermedi
Aysehsdmr M-hilal merhaba ben Samet Temele muayne oluyorum. Düzenli gittiğim için kendisi randevumu oluşturdu gün verdi o gün gittim saatinde girdim ultroson bölümünden ☺️
M-hilal Aysehsdmr teşekkür ederim memnun musunuz acaba bende devlet takipli de olsun istiyorum ama doktor bulamadim 🙈
Aysehsdmr M-hilal ben çok memenununum. Doktor kendisi ilgileniyor. Asistan Yok ☺️ diğer doktorların asistanları bakıyor malesef. Bende hem özel hem devlet takipliyim 🤗