dilinkopsunemi-bisus kesinlikle spinal anestezi olun o ana şahit olun bence.genel anesteziyi atma zaten vücudu yoran bişey .ben ilk dogumda devlette spinal oldum doktorum docentti kendisi girdi ameliyatıma da.oncelikle anestezi iğnesi olurken oturur pozisyonda başınızı öne egiyorsinuz o an ceneniz göğüs kafesine değsin omurganiz düz olsun anestezi ağrısız oluyor. Bı anlık belde yanma hissi sonra uyuşukluk hemen geliyor.parmak kipirtilari hissedeceksiniz karnınıza sonra bebiş ağlayacak ve yanaginiza koyacaklar.o an işte herşey geçiyor benim panikten tansiyon 6 ya 4 e düştü oğlum yanağıma değdi herşey geçti.sonra 10 dk kadar iç dikişler sürüyor sonra dinlenme odasında dinlenip odaya çıktığınızda bebiş orada oluyor.tentene temas çok önemli süt için odada erkek tutmayın hemen bebeğinizi göğsünüze basın koklayin.sut olmasa da emzirin çektikçe gelecek .pozitif düşünün .birde kayısı hoşafı kesinlikle olsun kuru kayısı su bol tüketin ben 3. Gün evime çıktım annem yanımdaydı ama bebeğimle de yemeğimle de kendim ilgilendim .