Dkblz Sibeldamla benim pazartesiden beri bel ve ara ara kasık sancım oluyor ama dün doktora gittim doğum belirtileri başlamış ama bunlar yalancı sancı dedi evde sancı çekiyorum 😔 gerçek olanlar başlasa hayırlısıyla da kavuşsam diyorum artık
zlshn Tatlimm bazen doğurcam sanıyorum bugünde öyle oldu ama sonra geçiyor az kaldı bakalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Zeyzeyo Bende 39 haftalık oldum ama hala ne nişanım geldi ne karnım düştü bazen hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum 😂 artık doğsun istiyorum…
Dkblz mervebeklevic Ali-Kaanin-Annesi Yenilmez-eliff Dr4 ftmdyn22 Dr4 Kızlar yalancı sancılar için parol içsek nasıl olur var mı içen ben artık dayanamıyorum bu sancılara 😔
mervebeklevic Dkblz doktora danış canım yaz bakalım ne diyecek ama parol, minoset sorun etmiyorlar diye biliyorum 😍
Sibeldamla Dkblz hadi ya o kadar zorluyormu. Ben artık tam sancı gelmeden kimseye bişey demeyecem. Yalancı oldum kızlar resmen. Gelmiyor anladık.
Sibeldamla Dkblz doktora sor evet ama bana sorarsan dayan çocuğa ilaç gitmesin ben şahsen 3 hafta hasta oldum çektim yinede ona zarar verecek bişey içmedim.parol bile olsa benim tarzım bu gerçi. İçenlere saygı duyuyorum tabi dayanmak zor
Hacerrrcakmak Dkblz merhaba ilki normal doğumdu çok zor kesili ve çok dikişliydi her detayı ile zordu anlatıp kimseye negatifi vermeyeyim. Veeeee 23 Aralık 17:35 de mükemmel bir normal doğumla bebişi kucağıma aldım darısı isteyen herkese
Ali-Kaanin-Annesi Dkblz sorun olmuyor bi yarım saat geçirir hafiften olur sonra geri başlar diye biliyorum kuzenim kullanıyordu hamileyken ama ben hiç kullanmadım 🤷🏻♀️