• Doğum
  • 38-39-40 haftalık gebeler

ftmdyn22 naptın muayene oldunmu durum ne benim aşırı belim ağrıdı bugün ve aşağıya baskı ama kasılma yok öyle geçti bugünde

Merss yaa ne kadar güzel kavuştunuz yavrunuza inşallah darısı başıma 🥰🌸 kaç saat sürdü sancınız açılmanız felan kaç dk düşmüştü sancı sıklığı hastaneye gittiğinizde acaba bende merakla bekliyorum nasıl başlayacak doğumum diye ve endişe de var tabi rabbim yardımcımız olsun 😔

Dkblz biz beklemedeyiz senle. Bende öyle bekliyorum artık dışarı çıkacak sığmıyor hanfendi ama gelmiyorda

Sibeldamla evet oldum kanaman normal dedi alttan muayene ettiğim için başkada bir şey demedi eve geldim tekrar

Dkblz evet. 3. Sezeryanım 4. Bebeğim olacak insallah

Dkblz ne durumdasın Dkblz benim kasık sancım başladı birden bu defa bel değil

Sibeldamla benim pazartesiden beri bel ve ara ara kasık sancım oluyor ama dün doktora gittim doğum belirtileri başlamış ama bunlar yalancı sancı dedi evde sancı çekiyorum 😔 gerçek olanlar başlasa hayırlısıyla da kavuşsam diyorum artık

zlshn benimde aynen seninki gibi 2 .dogumum cok agor sancilar oluyo

Tatlimm bazen doğurcam sanıyorum bugünde öyle oldu ama sonra geçiyor az kaldı bakalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Bakalım nasıl olacak benimde geldi gitti geldi gtti bekliyom şimdi hayırlısıyla

Bende 39 haftalık oldum ama hala ne nişanım geldi ne karnım düştü bazen hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum 😂 artık doğsun istiyorum…

Dkblz merhaba ilki normal doğumdu çok zor kesili ve çok dikişliydi her detayı ile zordu anlatıp kimseye negatifi vermeyeyim. Veeeee 23 Aralık 17:35 de mükemmel bir normal doğumla bebişi kucağıma aldım darısı isteyen herkese

Dkblz doktora danış canım yaz bakalım ne diyecek ama parol, minoset sorun etmiyorlar diye biliyorum 😍

Dkblz hadi ya o kadar zorluyormu. Ben artık tam sancı gelmeden kimseye bişey demeyecem. Yalancı oldum kızlar resmen. Gelmiyor anladık.