ftmdyn22 naptın muayene oldunmu durum ne benim aşırı belim ağrıdı bugün ve aşağıya baskı ama kasılma yok öyle geçti bugünde
38-39-40 haftalık gebeler
Dkblz biz beklemedeyiz senle. Bende öyle bekliyorum artık dışarı çıkacak sığmıyor hanfendi ama gelmiyorda
Beyybiii aynı şeyleri yaşıyorum mideye baskı yaptığı için oluyormuş
Merss hayırlı olsun canım inşallah bizde kavuşuruz
Sibeldamla evet oldum kanaman normal dedi alttan muayene ettiğim için başkada bir şey demedi eve geldim tekrar
Yenilmez-eliff amin canım inşallah selametle hayırlısıyla
Dkblz ne durumdasın Dkblz benim kasık sancım başladı birden bu defa bel değil
Sibeldamla benim pazartesiden beri bel ve ara ara kasık sancım oluyor ama dün doktora gittim doğum belirtileri başlamış ama bunlar yalancı sancı dedi evde sancı çekiyorum 😔 gerçek olanlar başlasa hayırlısıyla da kavuşsam diyorum artık
Bakalım nasıl olacak benimde geldi gitti geldi gtti bekliyom şimdi hayırlısıyla
Sibeldamla nişanınız geldi mi
Bende 39 haftalık oldum ama hala ne nişanım geldi ne karnım düştü bazen hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum 😂 artık doğsun istiyorum…
Dkblz yok nişanım gelmedi sancıda azaldı artık
mervebeklevic
Ali-Kaanin-Annesi
Yenilmez-eliff
Dr4
ftmdyn22
Dr4
Kızlar yalancı sancılar için parol içsek nasıl olur var mı içen ben artık dayanamıyorum bu sancılara 😔
Dkblz merhaba ilki normal doğumdu çok zor kesili ve çok dikişliydi her detayı ile zordu anlatıp kimseye negatifi vermeyeyim. Veeeee 23 Aralık 17:35 de mükemmel bir normal doğumla bebişi kucağıma aldım darısı isteyen herkese
Dkblz doktora danış canım yaz bakalım ne diyecek ama parol, minoset sorun etmiyorlar diye biliyorum 😍
Dkblz hadi ya o kadar zorluyormu. Ben artık tam sancı gelmeden kimseye bişey demeyecem. Yalancı oldum kızlar resmen. Gelmiyor anladık.