Mimarist06 Bir tanıdığım lokman hekimden paket alma ilgilenmiyorlar dedi ama mecbur alıcam fiyat iyice artıcak
cns__ Hazall_00 merhaba, bizim bugün kontrolümüz vardı. Könül hoca artık 1 gün demetteyim diğer günler akaydayım doğum da orda olucak dedi. Size böyle bi bilgi verdi mi acaba?
cns__ Hazall_00 böyle sona yakın değişiklik olunca bi tedirgin oldum o yüzden size de sormak istedim 😀
Hazall_00 cns__ etliğe gittiğimde kadın doğum katına çıkıp bilgi almak odaları görmek istiyordum unuttum. Burayada yolum düşer mi bilmiyorum az kaldı zaten son 2 haftam sizden önce tecrübe edineceğim için sorularınızı cevaplarım artık 😊 etlikte gün içinde olursa doğum fotoğraf çekimi vardı hediye burda da aynı hizmet olucak mı acaba
Hazall_00 cns__ sincan deseydi bir tık üzülürdüm çok kalabalıkmış orası ama akay daha iyi olur diye umuyorum
Mirza321 Hazall_00 canın ben meltem antalyali klinigine gidjyorum dogumum etlik lokman hekim de olacak ama gün içinde olursa fotoğraf çekimi hediye demişsiniz acaba benim içinde geçerli midir o yoksa sadece o hastanede paket yaptıranlar için mi
cns__ Hazall_00 deneyimlerinizi mutlaka dinlemek isterim ☺️ paket aynı geçerli olur diye düşünüyorum ben. Hatta hastane konuyla ilgili hiç bilgi vermedi daha, paket içeriğinde değişiklik olacağını sanmıyorum.
Eluf CndnYtm mrb canm ben şuan başka bi ildeym beni ankaraya sevk etti detaylı utresyon için sevk kagitimla direk hangi dr gidcem aynı gün bakarlar demi başka ilde gidyom çünkü etlik şehir hastansine
CndnYtm Eluf merhabalar, arayıp bir randevu alın bence doktorlar çok yoğun hastanenin söyleyebileceğim tek eksisi maalesef, bi danışın onlar sizi yönlendirecektir. biz paketli hastalar bile zor randevu alıyoruz.
CndnYtm hzl040823 Elif Terzi’ye, ilgisinden gayet memnunum. en önemli şeylerden biri de whats apptan bir sorun olduğunda kendisine yazabilmem. iletişim için numara veriyor diğerleri de öyle mi bilmiyorum.