CndnYtm ben de orada takipliyim, temiz hastane personelleri de iyi şu an için iyi gidiyor. eleştiri olarak sadece biraz kalabalık oluşunu yapabilirim.
Eluf CndnYtm mrb canm ben şuan başka bi ildeym beni ankaraya sevk etti detaylı utresyon için sevk kagitimla direk hangi dr gidcem aynı gün bakarlar demi başka ilde gidyom çünkü etlik şehir hastansine
CndnYtm ben ağustos ayında doğum paketi aldım 12 bin tl civarıydı küsüratı varsa da şu an hatırlamıyorum.
Deletedmom_69 Tugba-0118 ne kadara aldınız ben kasımda sordum 12.500 gibi bir rakam verdiler nakit fiyatı olarak 10 muayene dahil sadece
Tugba-0118 Deletedmom_69 13 e aldık kredi kartına taksitle muayene yapılan testler doğum hepsi zaten sordum sırf bi ikili tarama testine 750 TL istediler
Deletedmom_69 Tugba-0118 çok pahalı ya bende Hatice hocaya gitmek istiyordum ama maddi durumlardan ötürü gidemeyeceğim 🤷🏻♀️
CndnYtm hzl040823 Elif Terzi’ye, ilgisinden gayet memnunum. en önemli şeylerden biri de whats apptan bir sorun olduğunda kendisine yazabilmem. iletişim için numara veriyor diğerleri de öyle mi bilmiyorum.
Hazall_00 Könül hocaya takipliyim ben demet tıp merkezinde oluyor muayenelerim doğum etlikte olucak 6.ayda almıştım paketi daha uygun o yüzden
cns__ Hazall_00 merhaba, bizim bugün kontrolümüz vardı. Könül hoca artık 1 gün demetteyim diğer günler akaydayım doğum da orda olucak dedi. Size böyle bi bilgi verdi mi acaba?
Hazall_00 cns__ 35+3 benimde az kaldı beklemicek gibi geçen haftadan beri ağrılar başladı 2 hafta içinde gelir diyo doktorumda