Nazendehanim DevriminAnnesi niye kesi düşünüyorsun kesisiz doğum yapicam belki o kadar perine masajı yapıyoruz 😂
Nazendehanim agylik hee yumusama o ise mi yarıyor , pamuğa zeytinyağı koyup camasiriniza yerleştirin masaj yapamıyorsaniz onu da okudum bir yerde
mavininhertonuu DevriminAnnesi Malesef 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ne kadsr senin gittiğin hastanede doğum
agylik DevriminAnnesi ouyyy inşallah ya 😂 hayallerimde severken dişlerimi sıkıyorum gerçeği gelsin artık 😍😍
Nazendehanim DevriminAnnesi heee ona ben atmicam ya ebeyi cagircam o atacak 😂 bide bebek kordonla ne kadar dursa iyiymiş hatta ilk emzirmeyi kordon kesmeden yapın diyorlar 😅😅😅
Kbetul DevriminAnnesi of kasıklarım ve belimde ufak ufak ağrılar var ilk gebeliğim bu ağrılar ne bilmiyorum sırtımdaki ağrı kalçamın üzeri
DevriminAnnesi Kbetul belden kasıklara vuran bi ağrı olması gerekiyor ve 1 saat ve üstü sürmeyecek yoksa yalancı sancı olurmus.. 20-10-5 dakika 1 vuran sancı ve düzenliyse ve suya girdiğinde geçmiyorsa doğum sancısı.. Takip et canım kendini
Kbetul DevriminAnnesi bel ağrım kalçamın üzerinde kasıklarımda da adet sancısı gibi bir ağrı var takip edeceğim bakalım