Nazendehanim DevriminAnnesi bugün suyum gelir korkusunu bırakıp yürüdüm 🤷 hamlamisim egzersiz yapıyordum ama 1 saat yurumemistim 39+4 üm , yarın ben de denerim tansiyonlarim çıkarsa bırakırım 😂
agylik DevriminAnnesi ahahaha suyum gelir de anlamazsam dimi riskli bak bu yönden bakınca 😅 yok gözüm yemedi şimdi haklısın 😅
DevriminAnnesi agylik kız zaten bazen suyum geldi diye panik yapıyorum bacaklarıma bakıyorum ama ıslaklık yok psikolojimiz bozulacak az kaldı 😄🥹
mavininhertonuu DevriminAnnesi Evet ya zamı ocakta yapacaklarına emin olsam 31inde yatış yaparım ama bunlara güvenmiyorum aralığın sonunda yapacaklar bence
agylik DevriminAnnesi sen perineyi dene o zaman kuzum zeytinyağı ile yapabilirsin demişti doktorum. Oyumuşatır gevşetir bak. Yapamıyorum diye düşünme ben de yapamıyorumdur eminim ama zeytinyağı ile oradaki kaslari uyarmak zeytinyağının verdiği nem vs bile bir fayda sağlıyordur eminim 🤗
DevriminAnnesi sayre 37. Haftama kadar baş asağıydı sıpa bi döndü makat gelişli az kalsın sezeryan olacaktım dedim beklemek istiyorum dün işte 39+2 olmustım bi gittim dönmüş sıpa bas asağı suan normal doğum inşallah bi daha dönmez 😄🥹🤲🏻
sayre DevriminAnnesi ay inşallah kuzum yaaa, hemen de sezeryan diyorlar uyuz oluyorum bak ne güzel dönmüş bebisin 😍😍😍
agylik mavininhertonuu vazgeçtim canım ben o işten dipdiri zeminde squat activating labor zor oluyor 😅 banyoda sakatlık cikartmiyim şimdi durduk yere güvenemedim ama kendine güvenenler için mantıklı geldi 👍
Nazendehanim DevriminAnnesi duşa gireyim ya da kaynar suyu açıp oturayım 😂 suda doğum ,ablamın ebe arkadaşı var doğum başlarsa onu ararım 🤣🤣🤣🤣
agylik DevriminAnnesi mazoşist teşhisi konacak az kaldı. Kendimize acı çektirmeyi ne çok istiyormusuz 😂
mavininhertonuu DevriminAnnesi Malesef 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ne kadsr senin gittiğin hastanede doğum
DevriminAnnesi agylik kız ben de zeytinyağı yok sıvı yağ olur mu 😄🥹 sırf perine masajı için zeytinyağına o kadar para vermeyeyim 😄 Ahaha 🤪
agylik DevriminAnnesi Perine masajı için hangi yağları kullanmalıyım? Organik yağlar, ayçiçeği, üzüm çekirdeği, hindistan cevizi, badem veya zeytinyağı gibi doğal yağlar. Google amcama danıştım. 😂
DevriminAnnesi agylik eşim diyor ki sen manyaksın hem canın acıyor hem buna seviniyorsun 😄🥹 dedim doğurmak istiyorum ne yapayım 🙀
agylik DevriminAnnesi hahah cidden ya normal değiliz 😅 anayız biz ana (yani inşallah 1 hafta 10 güne kadar) 😅
Nazendehanim agylik doktor bana zeytinyaği ve hindistan cevizi yağı demişti ben zeytinyağıyla yapıyorum rahmi xe yumuşatıyor rahmin yumuşamış ama o kadar yani 😂😂😂
DevriminAnnesi agylik allahım o günler gelsin Rabbim 😄🤪 Hürrem gibi verin bana şehzademi diye bağırsam 😄🫣
agylik DevriminAnnesi ouyyy inşallah ya 😂 hayallerimde severken dişlerimi sıkıyorum gerçeği gelsin artık 😍😍