minik_koala_ve_annesi Degisikkullanici girdi ama cigerine su kacirdiklarini soylediler dogum sirasinda. Cocuk doktoru ise esime cigerlerinin gelismedigini soylemis 10 gun kaldi kuvozde canim
Degisikkullanici yigitinannesi0820 yani ultrasonda öyle görünüyor tabi doğduğunda 2700 filan kalır kesin😞
Degisikkullanici kuzucumoglum yanılma şansıda var belkide ondan az görünmüştür doğduğu zaman aynı olmuyor inşallah doğduğunda sütünüzle kilo aldırırsınız 🙏🥰
Sedaisgorenn Degisikkullanici böyle düşünmeyin. Zayıf bebişler daha hızlı kilo alıyor doğduktan sonra🌸
Degisikkullanici Minosum_95 banada aynı şekil az demişti hiç üzülme canm kilo alıyolar banada luan az geliyor bebeğim ama sağlıklı oslunlar yeter 🤲
minik_koala_ve_annesi Degisikkullanici canim kotu dusunme 39 .haftadaki bebekde girmisti buna kgnun vs etkisi yok
Ay11 Degisikkullanici yaa çok zor olur😂şeker yuklemesı yapmıştık sıkıntı cıkmadı ama suan 1hafta seker ölçümü yapıyorum ınsallah ondan kaynaklı degıldır ya bebıto tontıs olacak
Babyozi21 Minosum_95 olurmu aynı haftada bnmde 2400 du dokt Minosum_95 olurmu ole şey bnde aynı haftada 2450 çıkmıştı doktorum iyi olduğunu doşedı ılk gebeliğimde bu haftada 2 kılo anca vardı
Ay11 Degisikkullanici son haftalar guzel alır bebek canım az degıl bence ki doktorlar kilolu bebekte pek ıstemıyor açıkçası Sağlıcakla gelsın yavrularımız☺️
Cnsy00 Sarelle2 32+5te gittim 2000 kilo geldi tam istediğimiz gibi ortadan devam ediyor dedi doktorum yorumlara bakıyorum daha fazla olanlar bile üzülüyor anlamadım