Degisikkullanici Selam anneler benim bebeğimin kilosu 32 haftalıkken çok azdı geride geliyordu bende 1 ay bekleyip bugün tekrar gittim yani 36 haftalığım şuan doktor 2900 gram olduğunu söyledi sizce az mı kilosu sizlerin bebekleri kaç gram oldu ❤️
Degisikkullanici Minosum_95 banada aynı şekil az demişti hiç üzülme canm kilo alıyolar banada luan az geliyor bebeğim ama sağlıklı oslunlar yeter 🤲
Babyozi21 Minosum_95 olurmu aynı haftada bnmde 2400 du dokt Minosum_95 olurmu ole şey bnde aynı haftada 2450 çıkmıştı doktorum iyi olduğunu doşedı ılk gebeliğimde bu haftada 2 kılo anca vardı
Degisikkullanici kuzucumoglum yanılma şansıda var belkide ondan az görünmüştür doğduğu zaman aynı olmuyor inşallah doğduğunda sütünüzle kilo aldırırsınız 🙏🥰
Degisikkullanici yigitinannesi0820 yani ultrasonda öyle görünüyor tabi doğduğunda 2700 filan kalır kesin😞
Ftmcgdms Degisikkullanici 34+5 te 2430 du haftaya tekrar gidicem 36. Haftasında tahmini 2700 2800 falan olmuştur bence sizinki gayet iyi🥰🥰🥰
Degisikkullanici Ftmcgdms bana az geliyordu ama demekki normal sınırdayız 🥰 vücudumda kaşımtı var haftaya bebeği alalım dedi yani 37 de ama küçük olur diye istemiyorum
Matanne_55 Haftamızda bizde 2900 çıktık doktorum gayet beklediğim kiloda dedi yarın kontrolüm var bakalım kaç kilo oldu acaba oğluşum endişelenmenize gerek yok
Degisikkullanici Matanne_55 çok teşekkürler bana 1 ay önce kilosu az dedi şuan iyi dedi ama yinede bana az geliyor
Sarelle2 32+2 de gittim 2300 geldi öneri ile muz süt kaşar yumurta yedim düzenli abartmadan yatarken muz yedim mesela ve 12 günde 700 grm almıştı sizde yiyin ve farkı görün bana dua edeceksiniz tabi herkesin yapısı da etken olabilir
Degisikkullanici Sarelle2 çok teşekkür ederim bende 1 aydır yiyorum anca bu kadar kilo aldırabildim sanırım az kilosu😞
Cnsy00 Sarelle2 32+5te gittim 2000 kilo geldi tam istediğimiz gibi ortadan devam ediyor dedi doktorum yorumlara bakıyorum daha fazla olanlar bile üzülüyor anlamadım
Sedaisgorenn Degisikkullanici böyle düşünmeyin. Zayıf bebişler daha hızlı kilo alıyor doğduktan sonra🌸
Ay11 Degisikkullanici yaa çok zor olur😂şeker yuklemesı yapmıştık sıkıntı cıkmadı ama suan 1hafta seker ölçümü yapıyorum ınsallah ondan kaynaklı degıldır ya bebıto tontıs olacak
Matanne_55 Degisikkullanici benimkide 34 cü haftada azdı karnı küçük kalmış dediler bol bakliyat tüket dediler sonrasında düzeldi zaman zaman öyle oluyor bunlar gayet normal endişe etmeyin
Ftmcgdms Degisikkullanici doktorunuz tabi en iyisini bilir 2500 geçtiyse cigerleride gelistiyse hiç kötü dusunmeyin hemen toparliyorlar 37 de normal doğum haftalarında zaten ☺️☺️