Deryakaya1802 Malatya44 aslında bunu en iyi kürtajı yapan doktorun bilir. 2 ay sonra dene demişti tam da 2 ay sonra hemen hamile kaldım çok şükür 🙏🏼 bazıları 3-6 ay bazıları hemen kalabiliyo. Süreçler herkeste farklı seyrediyo.
Malatya44 Deryakaya1802 doktoru 6ay demiş canım. O da hemen hamile kalmak istiyo. O yüzden bana sordu bende size sormak istedim.
Melegim38 Bende düsük yaptim.2 ay bekledik vücüt kendini toparlasin diye. 4 ay sonra tekrar hamile kaldim. Elhamdulillah.
Deryakaya1802 Malatya44 o zaman doktorunu dinlesin canım. Hem psikolojik olarak hem de biyolojik olarak toparlanmış olur inşallah 🙏🏼
Polo Malatya44 hepimiz inş hayırlısyla alırız yavruları :) Arkadasında inş :) Keyfne baksın ❤️ Stres yapmasın :) geçiyo tüm acılar Ve dr nu deiştirsin. Kadın doğumcular motive edici olmalı. Strese sokan deil
BuseBasderici Malatya44 canım nisan ayında 6 haftalık düşük yaptım. 1 ağustosda bir aylık hamile olduğumu öğrendim
BuseBasderici Malatya44 yok tatlım korunmadım. Kürtajda olmadım zaten kendiliğinden düştü. Şu an çok şükür 15+4 olduk
nilly Malatya44 kendiliğinden düşmesini bekledim. Iki kere adet oldum üçüncüye olmadan hamile kaldım.
Obirx Malatya44 ben 6 ay hamile kalamadım psikolojim bozulmustu. Bir arkadşım düşüğün üzerine adet olmadan hamile kaldı bünyeye göre değişiyor