Malatya44 Arkadaşım düşük yaptı bana sordu bende size sormak istedim cevaplarsanız sevinirim. Ben dedim bir iki ay içinde hamile kalınabilir.
okyanus135 Malatya44 canım ben kürtajdan sonra ilk adetimi oldum sonraki ay hamile kaldım. Ama kendiliğinden düşmesini bekleyen arkadaşımın 3 filan sürdü kanamalarının kesilip düzene girmesi
Kadir3565asli Malatya44 yok canım 6 ay beklemesi gerekiyor muş yoksa gene düşük tehlikesi yaşayabilir mis
Polo Malatya44 doktorum üç ay bekle dedi bekledim Dördüncü ayda hamile kaldım :) Arkadasın üzülmesin hiç, zaman geçiyor :) nasipten öteye bişe yok :)
defnekrbg Doktor hiç bir sorun görmüyorsa hemen hamile kalabilir 😊 bazıları en az 3 ay 6 ay beklemesi gerekiyor diyo ama mesela ben bir bucuk ay içerisinde tekrar hamile kaldım
Emresra61 Bende kendi kendime dusuk yaptim kurtaj olmadim ustune bir kere adet oldum diger ay hamile kaldim 36 haftalik hamileyim cok şükür
Mervish Benim kürtaj olduktan 6 ay donra oldu aryik korkmaya baslamistım hamile kalsmiyorum diye cok dukur bu ay hamile oldugumu ogrendim
Malatya44 Mervish niye hamile kalamamışsın bu kadar ay içinde. Doktora görünmeden mi hamile kaldın canım.
Malatya44 Polo sen korunmadın mı canım 4ay boyunca. Arkadaşıma bende dedim o korkuyo. Doktoru korkutmuş baya.
Polo Malatya44 üç ay korundum. Dördüncü adetim bitti, yumurtalamamı hesap edip denedim, çok şükür oldu :) Arkadasına söyle korkcak bişe yok. Hepimizin başına geliyor. Düşük hem fizyolojk hem pskolojk yoruo ama geçiyo :)
Malatya44 Polo aynen öyle. Hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah canım. Cevabın için çok teşekkürler :)
Polo Malatya44 hepimiz inş hayırlısyla alırız yavruları :) Arkadasında inş :) Keyfne baksın ❤️ Stres yapmasın :) geçiyo tüm acılar Ve dr nu deiştirsin. Kadın doğumcular motive edici olmalı. Strese sokan deil