fatiss Beyzavefa tabi tabi 22 haftaligim du an pazartesi kontrolum var zorlayacak olurlarsa ozele gececegim . Ama bir cok kisi de tup bebek riske atilmiuor direkt sezeryan diyor bi konsym bakalm
Tubiskov Beyzavefa hemşireler yardımcı oluyorlar yurutuyolar sıcak suya sokuyolar ama telefon yok ve refakatçi yok ben iki buçuk sene önce ilk kızımı 1 sene önce ikinci kızımı orda doğum yoatim
Tubiskov iremuziii temiz bı hastane temiz olmaya normal doğumu bilmiyorum ama sezeryansa tercih etmem ben şu an da üçüncü ye hamileyim etlik şehir Hastanesi’ne gidiyorum
Tubiskov iremuziii ben ilk gebeligimde Bilkent şehir hastanesinde yaptım sezeryan oldumrefakatci vermediler 4 gün sancı çektim acilmam yok diye bakan olmadı tercih sizin
Tubiskov iremuziii ikinci kizimdada mecburiyetten oraya gittim gene suyunfazla vesaire şeyler söylediler erken doğum yaptırdılar dhaa sonradan çocuğun gayet sağlıklı oldgunu neden erken yapmak istediğimi bana sordular üstelik cekistire cekistire gözümün önünde çıkardılar cocugu iki kişi kafasından cekistirdi
3cocuklu1annee Ya bende etlik şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum anlamadım gitti hiç mi kimse yok orada doğum yapan ya 😦 2 kızım var buda 3.gebeliğim ne yapacam bilmiyorum keşke tam bir bilgi veren olsa
Tubiskov 3cocuklu1annee evet ya bende orda yapmayı düşünüyorum ama yeni acildigi için endişeliyim de kimse bjssy demiyo
3cocuklu1annee Beyzavefa burada degisikmis ya sistem bazı anneler çok memnun kalmıştı kararsız kaldım