Beyzavefa UmranDrkbsi sezaryenle oldum ama çift kişilik odadaydım. Yanımdaki bayanda sezaryen olmuştu. Tabi anneniz kalabilir doğumdan sonra sancı sırasında değil. Erkeği sadece ziyaretçi saatlerinde kabul ediyorlar.
Beyzavefa Tugbaysima bildiğim kadarıyla orada doğum anına kadar yanınızda biri kalıyor. Hatta ilk orada doğum yapacaktım sonra burası yakın hemde daha temiz diye burayı tercih ettim. Kendimce tek bırakmazlar diye düşünmüştüm çok fazla bilgide olmayınca hata ettim diyebilirim
Hazall_00 Beyzavefa pazar günü benimde yatışım oldu akşam 5 buçuktan ertesi gün 3 e kadar yattım 35 hafta tek başıma üzerimde birşey yok telefon yok aç susuz doğurcaksın diye 50 kişi muayene etti ailem benden habersiz ben onlardan yeter bakmayın öldüm artık dedim çıkışıma da izin vermediler doktorla kavga ederek eşim geldi zorla çıktım şuan evdeyim doğurmadım çok şükür kalsaydım ne olurdu bilmiyorum
Humaaaaa Hazall_00 benimde yatisimi yaptılar bende imza atıp çıktım bidaha o hastaneye gtmicem asla telefonumu aldılar 1.5 yaşında kızım var haber alamiyosun onlarsan morel olarak çöktüm hastanede ne yemek var ne şu veriyolar eşinle konusamiyosun arattirmiyolar falan çok skintiliydi ağlaya ağlaya mahvolmustum eve gelince kurtuldum dedim
Eluf Hazall_00 bende ilk kızımda 38 haftaydm dr gittm muayene gayet iyiym sanci falan yok dr dediki seni yatacak 3 cm acilma var neyse yattm 2 gün acilma aynı gayet iyiyim bebekte çok harketlik var iyi şunu sanci vercez dedi dr neyse verdiler şunu sanci iki gün şunu sanci çektim zorla dogurtular şuan hamileym büyük konusmuyum da suyum gelene kadar gitmcfm sancim olana kadar gitmem son ay yani bide ikide bir alta bakıyorlar öğrenci hepsde biri gidyo biri geliyor ugreniyolar ay en son dedim ki doktordan başka kimse beni alta muayene edemez dedm deneme tahtasmiym ya dedm agladm çünkü canim cok yanıyordu yapmadılar daha zaten
Tugbaysima Beyzavefa yatış yakın deyip kan tahlili de istedi haftaya salı gidicem bakalım doğumu konuşuruz inşallah 🤲🏻🧿
Beyzavefa Humaaaaa adınıza çok üzüldüm 😔 imza atıp çıkmak aklıma gelmemişti, gerçi bende bebeğin kakasını yapmış olma ihtimali vardı 😔
fatiss Beyzavefa cokk gecmis olsun allah anali babali buyutsun sezaryen olmak icin sartlar ne o hastanede
Beyzavefa fatiss ne gibi şartlar var bilmiyorum, bende bebek yan duruyordu uzun bir müddet eğer böyle olursa sezaryenle alırız demişlerdi, son durumdaysa bebek iri olduğu için sezaryenle aldılar. Onun dışında nelerdir bilemiyorum 🤷🏻♀️
Tubiskov Beyzavefa şehir hastanesinde de aynı canım sanci esnasında kimseyle ilestisim kurdurmyolar ben 4 gün boyunca konuşmadım onlar haber verdiler sadce
Beyzavefa Tubiskov bunu ilk defa duydum burada post açan arkadaşlar hep yanlarında biri olduğundan bahsetmişti. Hatta duş aldırıyorlar yardımcı oluyor falan demişlerdi. Şaşırdım 😳
fatiss Beyzavefa anladim ben asiri sezeryan istekli biriyim takibim orada tuo bebrkle etlik zubeyde de hamile kaldim doktorlarim gecti sehir hastanesine ama takibe ara ara denk gekiyorum tup bebek doktorlarima ins beni de sezryn yaparlar
Tubiskov Beyzavefa hemşireler yardımcı oluyorlar yurutuyolar sıcak suya sokuyolar ama telefon yok ve refakatçi yok ben iki buçuk sene önce ilk kızımı 1 sene önce ikinci kızımı orda doğum yoatim
Beyzavefa iremuziii 😔 eğer anksiyete gibi bir durum varsa farklı bir yer tercih etseniz daha iyi olur sanki
fatiss Beyzavefa tabi tabi 22 haftaligim du an pazartesi kontrolum var zorlayacak olurlarsa ozele gececegim . Ama bir cok kisi de tup bebek riske atilmiuor direkt sezeryan diyor bi konsym bakalm