miniklokumunannesi Kabızlık çeken var mı🥴 varsa çözümünüz ne oldu acaba? Şu iyi geldi dediğiniz ne var? Ben şuan mide bulantılarım çok haf saffada oldugu in çok su tuketemiyorum onun dısındaki herşeyi denemeye hazırım🙈
gygy1234 miniklokumunannesi Kays’ı varsa tüket canım ben 35+4 oldum bende de oldu hoşaf falan yaptım hep iyi geldi afedersiniz şimdi de ishal oldum 🤭
berceste5155 miniklokumunannesi su içemiyorsan duphaloc kullan fitil gibi kısa sürede etki etmez belki ama kabızlığı engeller bende doğumdan sonra kullanmıştım isterseniz aile hekimine bir de fitil yazdırın şimdi rahatlamak için
1991c miniklokumunannesi kabızlıktan çok çektim hala çekiyorum lavman yaptım iki kez. Öncelikle 3 4 günü geçirmemeye dikkat edin derim çünkü zaman geçtikçe dışkı kuruyor ve çıkması zorlaşıyor. Bol yeşillik ve zeytinyağı tüketebilirsiniz. Ama bende bunlar bir işe yaramadı hatta bardak bardak zeytinyağı içtim duphalac mı neydi bi şurup kullandım işe yaramadı. Magnezyum kullanmaya başlayınca biraz düzene girdi magnezyum çok etkili hem kas ağrılarınızı da azaltıyor. Birde arada magnesie calsie kullanıyorum ben ağır kabız ve hemoroid olduğum için
Bebis12929e tutkukaya muz kabız yapıyo bende korkudan yiyemiyom kivi iyi geliyo ama hem mide yanmasinida bastırıyo
mucizeeem_ Aynı sorun bende de var maalesef doktorum ilaç verdi mecbur kullanıyorum ama o da beni daha kötü yapıyor ne yapacağım bilmiyorum 🤦🏻♀️
miniklokumunannesi gygy1234 hoşafı google dada okudum onu yapayım gercekten iyi oldu dediğiniz ama taze meyveden mi yapmamız lazım onu 🤢 bide sizin bişey kalmamış artık bitmiş ohh miss darısı başımıza inşallahh🥰💋
Rainy 2gündür kabızım ve yapamıyorum öyle şişlik vardı ki neyse ben ne zaman Starbucks tan kahve içsem ishal olurum 🤭 bu öğlen içtim o kahveyi ve kurtuldum 😂
miniklokumunannesi Rainy Rainy şuan bende starbucks kahve içiyorum desem ahahahha ay cok guldum buna😂😂😂
Defneb Rainy Aşırı güldüm çünkü bende ne zaman white mocha içsem düzeliyorum🤣🤣28.5 deyim ve 10 gün oldu tuvalete çıkamadım korkunç bi durum🤦♀️🤦♀️
Belinay_AliEge Kabızlık çok zorluyorsa duphalac şurup kullanın kendinize eziyet etmeyin onun harici kayısı ve bağırsak çalıştıracak şeyler tüketin 🤎🤎🤎
miniklokumunannesi Belinay_AliEge asla ne şurup ne hap kullanamıyorum direk kusuyorum multivitaminler folik asit dahil içemedim hiç🥺
mucizeeem_ miniklokumunannesi bağırsaklarım sürekli çalışıyor ve karnım ağrıyor lavabodan çıkamıyorum midemi de aşırı bulandırıyo ilaç 😞