Seyma-1410 Haticecinar bana çok iyi geldi cevremde kullananlarda çok memnundu canım ben 5 kilo verdim hamilelerimin basında yiyememistim onun diğer sayesinde kendimi toparladım tamamen kesmedi ama yemek yedim en azindan
Haticecinar Seyma-1410 bende3 kg verdim canim dahada vericem sanki bu tiksintiden bisi yiyemiyorum 😏insaah duzelir..
Tosbik Haticecinar ayyy Allah yardimcin olsun canim. 9 ay-yıl gbi gelmiştr sana. Insallah bu defa iyi gelir 🙏🙏🙏
Haticecinar Tosbik hic sorma canim ogunleri hatirlayinca simdi sukrediyorum halime 😊 ınsalah yaa insalahh 🙏🙏
yesillimonn Haticecinar Doktorum ilknönce dramamine verdi faydasi olmayinca zofran verdi cok iyi geldi sayesinde yemek yiyebiliyordum bulantilariniz coksa doktorunuza sorup kullanın derim..
Haticecinar yesillimonn doktorum verdi zaten cnm ben almamistim iyiyim die simdi alayim diorum yemek yiyemiyorum hic 3 kg verdim dahada vercem bu gidisle alicam bugun bakalim insallah banada yarari olur
Ayseenrr Lale19 merhaba bende 8 kilo verdim maalesef kaçıncı haftanız sizin benim 11 oldu ama hala devam ediyor zofer kullanmaya başladım o biraz iyi geldi çok şükür 🤲🏻
Lale19 Ayseenrr ben suan 23 haftadayım ama bulantim 16.haftama kadar devam etti zofer bana da iyi geldi en azından yediğimi istifra etmedim ama Bulan ti oldu tabi . Insalla h en kisa zamanda geçer bulantin
Ayseenrr Lale19 İçimi ferahlattınız herkes 9 ay sürdü diyor ben de çok korkıyordum teşekkür ederim 🙏🏻💕
Tombishamis Valla kızlar zofer ide onyzd e kullandım 9 cü haftadayım artık fayda etmiyor yediğim çıkıyor hayat zindan oldu o yüzden kendimizi bu duruma alıştırmaktan başka çaremiz yok serum sadece 1 gece toparlıyor yani bence çaresi yok😢😢