Haticecinar Kizlar zofran ilacini kullanip memnun kaldinizmi tiksintiniz yada bulandınız hafifledimi?
Mervetopcu Haticecinar doktorum banada önerdi ama henüz almadım. Burda başka birinin sorusunda iyi geldiğini okumuştum 👍🏻
Lale19 Haticecinar müthiş iyi geldi canm bana . Ben 8kilo verdim hiç birse y yiyemedim Dr banada zofer verdi bulantımi kökten kesmedi ama yemek yememe yardımı oldu
Ebalp Haticecinar benimde hamileligimin basinda cok bulantım oluyordu kilo vile vermistim doktorum zofran veya onzyd al demisti ikiside ayni demisti ben onzyd aldim ve icer icmez aninda bulantimi kesiyodu o olmasaydi hic bisey yiyemezdim
Tosbik Haticecinar valla bana hiçbirsey etki etmedi. Zofranda kullandim bana misin demedi. Serum da yedim sadce 1gece iyi geldi ertesi gün yine ayniydim
Busrakopuz Canım hamileliğimin ilk 4ayı kabus gibiydi açlıktan ağlıyordum sürekli istifra ediyordum doktorum zofran verdi en azından içtikten 1 saat sonra bir çorba içebiliyordum yani beni zofran topladı
mgee Benim hayatımın yaşanılır hale gelmesini sağlayan mucize ilaç....yaklaşık 5 aya kadar kullandım içmediğim zaman su bile içemez hale gelmiştim ..
Haticecinar Busrakopuz ben alicaktim bugun her eczanede olmaz dedi bayan yarin baska yerden alicam insallah bugun baya kotuydum cunku insallah banada faydasi olur ya
Seyma-1410 Valla her ilacı denedim bi faydası olmadı ama zofran sayesinde az da olsa yemek yiyip su içebiliyodum.
Busrakopuz Haticecinar çok zor bulunuyor canım o zamanlar ben bulduğum eczahaneden 2-3 kutu alıyordum kanser hastaları kullanıyor yazık temini çok zor bir ilaç
Busrakopuz Seyma-1410 zofranla zofren aynı etki canım zofran yavaş yavaş kalkıyor adı değişti doktorum söylemişti bana da
Seyma-1410 Busrakopuz onu bilmiyorum canım. 4 ay kullandım bende biraz maliyetliydi ama tek ise yariyan oydu
Ayseenrr Lale19 merhaba bende 8 kilo verdim maalesef kaçıncı haftanız sizin benim 11 oldu ama hala devam ediyor zofer kullanmaya başladım o biraz iyi geldi çok şükür 🤲🏻
Haticecinar Tosbik bende oglumda serumlarla gecmisti 9 ay. Bunda bunu kullanayim kotu oldugum zamanlar diodum insallah iyi gelir ya
Tosbik Haticecinar ayyy Allah yardimcin olsun canim. 9 ay-yıl gbi gelmiştr sana. Insallah bu defa iyi gelir 🙏🙏🙏