Bebekliannee Aysecan0335 bende 3 doktora gidiyordum ilk kızımda aynı hepsinde farklı ya 5 gün ya 1 hafta ya 4 gün önde gidiyordu. Şimdiki tek doktor çünkü artık inanmıyorum 😁
sinoli Aysecan0335 Bence o kadar takılmayın önde gitmesine zaten çok bir fark yok 1 hafta önde çıkıyor, benim 32. Haftaya kadar önde giden kızım 32. Haftadan sonra 1 hafta geriden geliyor. Haftanız çok erken kilosuna boyuna şu an için takılmayın, detaylı ultrasonda zaten herhangi bir sorun teşkil ederlerse söylerler ☺️ 2 hafta önde gitmesi ya da 2 hafta geriden gelmesi genel de sorun teşkil ediyormuş.
beyzacmvrc EmineDefneGokce 2 hafta geri de veya önde olması veya haftasına uyumlu olması hepsi normal evet. Bence çoğu kişi ne demek istediğimi anlamıştır. Uyardığınz için teşekkürler.
iremcannn1907 aliandalina önde giderse muhtemelen senin de öyle olacaktır, sağlıkla gelsin 😍🙏 süt ürünleri çok tükettim, 1 bardak süt ve 1 muz hergün tükettim. Tahin helvası çok yedim çok canım isterdi, onun dışında yumurta, ceviz, bal, kaymak 🙈