Aysefe333 Adetime 2 gün var beta 11.75 çıktı 6 ay önce bir dis gebelik geçirdim böyle olup sağlıklı doğum yapan veya hamilelik süreci olan var mi
Bebeto6161 Aysefe333 hamilesin sağlıklı olur inşallah içini ferah tut ben de erken öğrendim 14 değerim
Evinamin031120 Ben gecikmenin 10.günü 11 ile öğrendim şuan 34+2deyim canım senin günün bile varmış daha içini rahat tut
keremarasmomm Evinamin031120 Merhaba ☺️ Ben de aynı durumdayım gecikmenin 8. Günü değerim 32 çıktı çok tedirginim daha önce dış gebelik geçirdim. Benim midem bulanıyor istifra ediyorum sizinde en başta böyle olmus muydu ?
Aysefe333 keremarasmomm cnm bende 6 ay önce dis gebelik geçirdim değerim 11 çıktı adete 2 gün var senin belirtilerin neler kasik qgrisi varmi değerin normal mi diolar
Evinamin031120 keremarasmomm benim 8.haftadan sonra başladı 16. Haftaya kadar sürdü. Ama bel ağrısı,kaşık ağrısı göğüs hassasiyetim vardı yani tam adet olacak gibiydim
Evinamin031120 keremarasmomm bir de herkesin aynı olmuyor benim doktorum bulantımın geç başlayıp geç gittiğini söyledi bi arkadaşım suan 22.haftada henüz hiç bulantısı olmadı
keremarasmomm Aysefe333 Doktora görünmedim daha sadece bir kez kan verdim cuma günü gideceğim tekrar. Kasık ağrım yok göğüs hassasiyeti, mide bulantısı, akıntı gibi belirtilerim var canım
Bebeto6161 Aysefe333 16 haftadayım ama öncesi iki kaybım var pıhtılaşma sorunu var bende inşallah bu sefer sağlıkla alırız kucağımıza tüm anneler 🙏🏻🙏🏻
birprensesvebirprensannesi Aysefe333 6.26 yla öğrendim. Şuan oğlum 18 aylık. Değer önemli değil önemli olan sağlıklı artması değerin Hayırlı olsun 🌸
Aysefe333 birprensesvebirprensannesi inşallah cnm ya dua edin suan yorumlarınızla ümitlendim Rabbım daim eder inşallah adetine ne kadar vardi
keremarasmomm Aysefe333 İğne ile sonlandırıldı bir sene oldu benim altı ay doktor korunmamı söyledi altı aydır da olmamıştı bakalım bu kısmet artık seninde hakkında hayırlısı olsun canım inşallah seviniriz sonunda