Rahime3232 ayse07ali nasıl acaba ben Çağatay gocene gidiyorum çok inceliyor ya 2 3 kere nts çektiriyor hastaneye gitmek benim için Bi zulüm oldu artık ya birde 2 yaşında kızım var o kadar zor oluyor ki
Rahime3232 ayse07ali bugün hastaneye gittim 8 40 randevum vardı 4 de hastaneden çıktım 4 kere nts cektirdim
Seray_ ayse07ali iy akşamlar kaç aylık hamile siniz bnde o hastaneye gdiyorum ama cinsiyet hala ogrenemedm sz ogrendinizmi soluyolar mi bnm bebeğim mi gostermiyo merak ettm
ayse07ali Rahime3232 Ben daha nst ye girmedim ama bir muddettir Kadriye hanım yoktu Ayşegül hanımdan salı günü randevu aldım ama genel olarak Kadriye hanım dan memnunum
Rahime3232 ayse07ali ben bide onu deneyeyim canım çok sağol planlı sezaryan olunca kararsız kaldım bende
Ikicocukannesi32 Canım 3.gebeligim bu hepsinde Hüseyin Özyurt a gittim zaten sezeryani destekleyen bı doktor ve ilgisi çok iyi doğumda seni tek kişilik odaya aldırıyor sürekli geliyor ilgisi çok iyi tavsiye ederim…
ayse07ali Seray_ İyi akşamlar ben 33. Haftaya girdim 17. Haftada bana erkeğe benziyor demişti hâlâ aynı belki sizin bebek göstermiyor olabilir
Seray_ ayse07ali bnmde 15haftalik oldu szde çok geç ogrenmissiniz.banada o haftalarda net bişi silerler heralde kıza benziyo dedi ama bacağını acmadgi için net bişi soleyemem dedi