Ezgi_hsyn Genetikcianne sevgi hastanesi derya hanımda doğum yaptm. 40 güne yaklaştık sezeyan oldum çok memnunum
Ordulu Ezgi_hsyn bende derya hanıma ilk kez muayeneye gideceğim siz memnun muydunuz acaba özellikle doğum için yaklaşımı nasıldı
Babu Ordulu Yilmaz bey benim bildiğim sezaryancı bir doktor … Derya hocaya 3 kere gittim fena değil ama Teşefon numarasını gebelerine vermiyor bence çok büyük bir eksi …..
Ezgi_hsyn Ordulu valla tedavi ile onda gebelık sağladık sonrasındaki 9 ay ful ona gittim doğum da çok rahatm hatta lohusalikda karşısında saatlerce ağladım elimi hiç bırakmadı çok seviyorum çok hakkı var uzerimizde
Ordulu Emine52_34 hastaneden ve doktordan memnun musunuz. Ben işim gereği şehir dışındayım 32.haftadan itibaren orduda kontrole başlayacağım ve doğumu yapacağım. O yüzden iyi bir doktor arıyorum
Emine52_34 Ordulu şu anda yilmaz bey ordu nün bana göre en iyi hekimlerin den biri fakat randevular çok dolu bir süredir sadece kendi takipçi hastalarına bakıyor yeni hasta hemen gittiğin iz gibi malesef alamıyor sunuz ilk randevu için 28 gün beklemiştim