Beyzacan Elifnrcn banada yeni verdi ama rapor yazması gerekiyomuş sanırım alamadım. Bu hfta tekrar gittiğimds rapor yazıcak 29+4üm bugün. Doğuma kadar kullanıcaksın dedi.
Elifnrcn Civcivinannesiii Dmrbs18 Hallerimvarbenim Caze Fatosaydin hmmm değişiklik gösteriyor demekki bende kullanıyorum şu an doktor kontrolüm var bu hafta acaba keser mi dedim iğneyi
Caze Durumuzuna göre doktorunuz karar verir buna bende 12. Haftaya kadar oksapar 34. Haftaya kadar da coraspirin kullandım
Hallerimvarbenim Elifnrcn Bilemiyorum canım benim daha önce bir gebelik kaybım olduğu için önlem amaçlı kullanıyorum ben o yüzden doğuma kadar devam edeceğiz
Bebeginehasret Elifnrcn ilk bebegimde gece 11 de vuruldm sabah sezeryana alindm bunda nasil olacak blmiyorum daha 25 haftaligiz
Nuray1 Elifnrcn evet benim pıhtılaşmam yüksekti biraz ikinci kızıma hamileyim şu an gene kullanıyorum
Ceyda76 Elifnrcn 13haftaya kadar kullandık tüp bebek ıkızlere hamıleyım. İğneye rapor çıkartamadığım ıcın bazı sayfalardan temin ettim gerek ucretlı gerek ucretsız .
Ceyda76 arirangg özelde yapıldı ıstanbulda. Ben kendim ılcedeyım edırne de çıkarmadı doktorlar korkuyoruz bısey olur fılan raporlamadılar sayfalardan temin ettım oyle çok şükür Suan kullanmıyoruz kestıler.Pıhtılaşma varsa doğuma kadar kullandırıyorlar