DamlaSu Gidip memnun kalan arkadaşlarım tavsiyesiyle gittim. Yarım saat bakıyor denildi bize 10 maksimum 15 dk ayırdı. Telefonda 160 denildi bir ay geçmedi gittik 180 alındı benden iki hafta sonra arkadaşıma daha fazla istenmiş. Dışarda bir sürü fotoğraf verdiklerini sanıyorsunuz masanın üzerinde öyle bi reklam yapılmış ama hayır artık tek foto veriyorlarmış. Bütün bunları geçtim tam kafasına geldi bakmaya ben de kafasının büyüklüğünü sordum gülümsedi ve evet şimdi de beynindeki kisti görüyorsunuz dedi. Kulaklarıma inanamadım eşimle birbirimize bakakaldık gözlerim doldu. Adam endişe etmeyin dedi devam etti. Yani hiçbir bilgisi olmayan anne baba adayına bu böyle söylenmemeli diye düşünüyorum. Bittikten sonra her bebekte olmadığını ama endişe etmememizi bir ay sonra tekrar gelmemizi onun da fiyatını söyledi. Paüdeki doktorumuz tekrara gerek yok ben burdan görebiliyorum dedi. Allah a şükür geçti ama bana travma yaşattı adam. Benim nedenlerim bunlar. Keşke devlette yaptırsaydım dedim öyle aman aman özelde yapılması gereken bişey değilmiş. Böyle işte :) nerede olursa olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun 🙏🏻