edaen Baby56ge 35+1 haftalığız ultrasona göre 23 ocak doğum görünüyo fakat o tarihe kadar beklemeyeceğiz gibi hissediyorum ☺️ sizin kaç haftalık?
Nuraaaa Baby56ge 37+5 bu gğn kontrolümüz vardı nasipse ocak 7 gibi ama baş geliş dedi dr her an her şey olabilir dedi nst de kalp atışı alamadık çok uğraştılar son dk kalp atışı geldi ömrümden ömür gitti hareketli karnımda sürekli depinirken birden kalp atışı alınmıyor dediler şok oldum 😃
Hamideersin Baby56ge 34+3 tahmini doğum tarihi 28 Ocak herşeyi hazır bi tek hastaneden çıkarmak için puset alacağım o kadar
atlassmommm edaen ayniyiizz 🥳 benimki de 23 Ocak gözüküyor ama bir an önce doğsun diye çok sabırsızlanıyorum
Tugcelb 34.hafta bizimde 31 ocak gözüküyor ama detaylıda 24 ocak demişti bakalım sürpriz olacak sanırım 😂
ZeynepNilDuran Baby56ge 34+0 dan selamlar Tugcelb benim de 31 Ocak gözüküyor ama erken doğum riskim var o yüzden 15 ocaktan sonra ki her tarih uyar bana 🙏🏻 hepimiz sağlıklı sıhhatlı zamanında bebişleri kucağımıza alalım 🤲🏻
Annekusumm 36+4 olduk tahmini tarih 13 ocak gorunuyo bakalm ne zman gelecek oğluş 🤗 gribal enfeksiyon geciriyorum 2 seferdir nts lerimi begenmiyolar bebek zayif dusuyo diyolar bi serum takiyolar kendine geliyo inşallah bi an once iyileşirim 😔
Zehraaxdnz siyahinci3 aynı haftalarimiz inşallah bende şubata kalmadan ocagin sonunda dogururum yavrumu🌸💕
Zeynep_Asellll Baby56ge 34+2 olucaz kızımla. Bugün ilk Nst mize girdik. Herşey yolunda çok şükür. Gün vermedi doktor😒 Ocağın sonu görünüyor uygulamada ama bilmiyorum. 2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım ne diyecek
edaen Aybukedg ne kadar çok aynı haftada olduğumuz kişi varmış çok güzel 💕 sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza 🥰🥰
Selma17 35+1 gunluguz bizde 5 Ocakta gel gün vereyim dedi 15-20 ocak arası sezeryanla alacak ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi diyor doktorum ama ben kasılma ve toplanmalardan çok zorlaniyorum