kahvesever__ 1prens-annesii ya maşallah sende sağlıkla al kucana inşallah 5 haftalığız daha biz oğlum 8 aylık
Hazalaskin kahvesever__ bende hamile kalırsam diye kız niye korkcam 😂 bi aydınlat bizi de o yöntemi kullanmayalım
kahvesever__ Hazalaskin geri çekinme yöntemiyle korundum ben ilaç kullanmak yasaktı doktorum vermedi çok zor şartlarda hamile kaldım için birinci bebeğimde bu da rabbime şükürler olsun kendiliğinden olduğu
Hazalaskin kahvesever__ sağlıkla kucağınıza alın inşallah allah evlatlarınıza ömür versin ama geri çekilme bi korunma yöntemi değil 🙆🏻♀️
kahvesever__ Hazalaskin teşekkürler benim arkadaşlarım hep öyle korunuyorlar kaç senedir de bebekleri olmuyor istemediği için
mommytobe_ kahvesever__ yaa hayirli olsun canimm😍 ilki kadar heyecan var mi yoksa daha mi fazla daha mi azz duygularini ogrenebilir miyizzzz😅🤗
kahvesever__ mommytobe_ ilk bebeğimde daha çok heycanlıydım zor hamile 🤰🏻 kaldım beklemiyordum o yüzden çok şaşkındık bunda da aynısı Buda süpriz oldu beklemiyordum 🌸
kahvesever__ bebeklerimveben_ hayır yurt dışındayım hemen bakmıyor doktorlar burda iki aylık olması lazım