arirangg minikmucizemmmmmm Canım ben bir tane 10. Haftada kaybettim. Şimdi 9+2 haftalık hamileyim canım. İnşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Tcher123 Htckbra0716 ben de hiç cesaret edemem gerçekten çok zor bişeymiş bulantı 🥺 özellikle sabahları beni çok zorluyor 🥺
Tcher123 Kubra-ulas gerçekten çok zor bir durum sizi çok iyi anlıyorum. İlaca devam etseniz daha iyi olmaz mı
Kubra-ulas Tcher123 her yediğimi çıkardığım için ilacı da içemiyorum 😔 az once yemek yedim 10 dakika bile geçmedi aradan artık ne yapacağımı şaşırdım 😔 doktorum böyle giderse hastaneye yatacaksın dedi. O hastane ortamında hiç bulunmak istemiyorum ve gittikçe de kilo veriyorum
Tcher123 Kubra-ulas canım çok geçmiş olsun inşallah öyle birseye gerek kalmaz 🥺 sen yine de ilacı içmeye çalış. Ben de su bile içsem çıkartıyordum dün başladım ilaca şükür daha iyiyim. Biraz zorla kendini
Kubra-ulas Tcher123 ay valla dün en son 3 gibi yine çıkardım 🤦🏼♀️ o hırsla içtim ilacı kendimi attım yatağa uyumak için baya mücadele ettim 😄 eşim sağolsun okudu üfledi öyle uyuyakaldım. Şimdi bakalım kahvaltı yapıcam dua edin bana istifra etmeyeyim 🤦🏼♀️
suelin Tcher123 kavrulmamis badem Tuzlu kraker Biraz polo naneli şeker Ayy ben 4 aya yakin süre neler çektim Kız bebek gebeliği gerçekten zormuş kusa kusa bi hâl oluyordum sudan tiksindim mutfağın önünden gecsem kusuyordum Ne zor zamanlardi o günler Allahim yardim etsin size de Hemen geçer ne kdr sudan tiksindim desem de su içmeyi ihmal etmeyin derim geçmiş olsun şimdiden tebrik ederim
Tcher123 suelin aklıma yemek geldikçe bi tuhaf oluyorum 🤢🤢 benimki ne olacak aceba o da çok bulantı yaptı 🤢🤢🥲
Ela3834 Tcher123 Bende tüp 7+5 benimde bu aralar öyle iki lokma ekmek alıyorum ama kraker stokliycam beyaz leblebi stokliycam 😑
NuraneSeccad Tcher123 benimde öyle,hiçbir şey yiyemiyorum,yemek denince bile çiğdem bulanıyo,bir haftadır böyleyim,2 kilo verdim şimdiden😩😩
Yagmurrrrr_SARTACCC Tcher123 benim mide bulantimi prilam geçirmemisti ve onu da içsem çıkartıyor dum sonra doktoruma söyledim ve onzyd diye bi ilaç verdi ve su anda gayet iyiyim hatta mide bulantilarim hafifledigi için bazen içmiyor um çünkü çok pahali ve bizim burada her eczane getitrimek zorunda kalıyor ki bide söyle bişey var bir pakette sadece 10 12 tane mi ne var çok da fazla yok yani prilam kadar
Kelebekcim Tcher123 7 haftalık oldum bu zamana kadar kusma yoktu bugun ilkez kustum inşallah böyle devam etmez çok kötü oldum yataktan kalkamıyorum valla.
minikmucizemmmmmm Tcher123 kuzu ben kendi kendimi nazar ettim galiba ya yatmadan önce bir tane içmek iyi geliyo demiştim ya az önce kustum 😂 napsam bilmiyorum günde ikiye mi çıkarsam bulantı yokta kusma isteği vardı bugün hep🥲
Kelebekcim Kelebekcim bulantı oluyordu ama kusma olmazdı yedğimden mi oldu acaba soğuk sandviç yapıp yedim o yapmaz herhalde