Mehtap5353 melikeyldz_05 bende grip oldum canım dün acildeydim şimdi bugünde kahverengi lekelenme oldu gene belim agrıyor çok korkuyorum acaba bişey olurmu
Mehtap5353 melikeyldz_05 betam 101 den 99 bine düşmüş dünde acildeydim allahım inşallah bişey olmaz ya cok korkuyorum
Nisa04 melikeyldz_05 hiç korkup kendinizi strese koymayın ben ilk gebeligimde bı kere 6 merdiven yuvarlanmistim hiç bişey olmamıştı.8 ayllikkende karnım çok hafifti hiç hamile olduğumu bilmiyordum hep unutuyordum ciddi anlamda yüksek yerden atlamistim😂🤦♀️bişey nasipinizse mutlaka olur
Nilgun75 Didiiii fransada kanunlar farkli canim dogum a kadar hamileligini aciklamama gibi hakkin var,o yuzden mumkun oldugunca gec bildirecegim zaten gunde 7 saat calisiyorum
Pamukasln Didiiii özel sektör dede varmı 7.5 saat 20 haftaligim ben 8.5 saat calisiyorm cumartesi dahil
Minaliy melikeyldz_05 annannem küçük dayıma hamileyken evin damından atlarmış hergün düşsün diye. 😀O dönemki cahillik işte. Ama sapasağlam doğmuş. Diyeceğim o ki kötü düşünüp kendini strese sokma biraz uzan dinlen. Hiç bişey olmayacak Allahım izniyle.