melikeyldz_05 Merhaba kızlar çok endişeliyim Az önce sandalyeden atladım Hamile olduğum bir an aklımdan çıktı Çok korkuyorum 7+2 Hamileyim ve sağ Kasık ağrım var Ay çok korkuyorum bişey olmaz dimi
Bsealc melikeyldz_05 ayağınızın altına yastık koyup istirahat edin ağrı geçmez kanama vs gelirse doktora gözükürsünüz geçmiş olsun
Nilgun75 melikeyldz_05 olmaz olmaz korkma,hamileligimi is yerinden sakliyorum,Mecburen kamyonun kasasindan atlamam gerekiyordu,bir kac Defa atladim,simdi 6. Aydayim Ve halen sakliyorum ,taaki dogum a bir ay kalaya kadar ☺️
Didiiii Nilgun75 hamileliği saklamanız durumunda iş yerinin bunu geçerli sebep gösterip sizi işten çıkartabilir. Daha evvel söylemiş olsaydınız sizi işten çıkartamazdı. 7,5 saatten fazla çalıştırmazdı.
Nilgun75 Tugceakts67 sözlesmeli personelim,Ise girdikten 2 ay sonra hamile kaldim,dogum iznine ayrilmadan sozlesmemi baska bahane île fesh etmelerini istemiyorum,risk Almakta istemiyorum,isim biraz agir is ,sorun cikarirlar Diye dusunuyorum cunku
Nursaygi melikeyldz_05 Lekelenme yoksa endişelenme canım Allah’ın izniyle bişey olmaz. 🙏🏻Bende geçen banyoyu yıkadım çıkarken ayağım kaydı düştüm çok korktum eşime bile diyemedim düştüm diye kızıcak çünkü biliyorum. 😬 Çok şükür lekelenme falan bişey olmadı ağrı sancı olmadı sadece uzandım dinlendim.
Tugceakts67 melikeyldz_05 ben hamile olduğumu bilmiyordum regl olmuştum kartepeye gidip kayak yapmış düşmüştüm yuvarlanmıştım fln filen baya eğlenceli anlar yaşamıştım hiç birşey olmadı ama tabi bilmiyordum bilsem yapmazdım orası ayrı tabi herkesin farklıdır sen yine de dikkat et psikolojik olarak ta ağrı çekiyor olabilirsin suçluluk hissiyle uzan dinlen ama çok korku endişen varsa acile git muayene ol için rahatlasın canım
Nilgun75 Didiiii fransada kanunlar farkli canim dogum a kadar hamileligini aciklamama gibi hakkin var,o yuzden mumkun oldugunca gec bildirecegim zaten gunde 7 saat calisiyorum
Pamukasln Didiiii özel sektör dede varmı 7.5 saat 20 haftaligim ben 8.5 saat calisiyorm cumartesi dahil
bitterciko melikeyldz_05 o haftalarda pomem parkuruna hazırlandım hiç bişey olmadı çok şükür çok korkutmayın kendinizi bişey olmaz Allah’ın izniyle
busrabay1_0 melikeyldz_05 benim adetim düzensizdi 2 aylık olduğumda hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken hamile olduğumu bilmiyordum adet söktürücü tarlusal kulandim koşu yapıyordum. Bunların hepsini hamileyken yaptım bı gün miğde bulantimla test yaptım hamile olduğumu öğrendim hemen koştur koştur hastaneye gittim 2 aylık olduğunu öğrendim çok şükür bı sıkıntı yoktu düşük tehlikemde yoktu sancılarım vardı ama şuan 31+3 haftalığım çok şükür Allah’ın emri inşallah hiçbirsey olmaz sağ salim kucagina alırsın inşallah kanaman olursa hastaneye git