ecemsuuuuu
51le hamile kaldim 62 ile doguma girdim
- Hafta 53 düm
Bu gebeligimdede 51 ile hamile kaldim.
Bunyem kilo vermeye cok yatkin
Verirsiniz dert etmeyin 🌸
ecemsuuuuu
51le hamile kaldim 62 ile doguma girdim
8.haftada 71,5 kiloydum şuan 25 haftalığım veee 84,7 kg olmuşum ben şok. 100 kiloyla doğuma gireceğim sanırım 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
60 kilo ile hamile kaldım şuan 82 kiloyum. 32 haftalık hamileyim. Su içsem yaradı 😁Yani 8 ayda 22 kilo almışım.Tansiyonum şekerim normal. Bebeğim sağlıklı çok şükür.Çok fazla ödem var ayaklarımdan bacaklarıma kadar eller yüzüm. İnsallah gider kilolar.Yoksa baya üzülcem doğumdan sonra.
esrasekercickr 29haftadym 60la kaldım şuan 74 kiloyum 😏
Meltems53 ben sanmıyorum yaa olmaz 16 haftalıkken felan doktorların yanılacağını düşünmüyorum açıkçası ama Yinede hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin 🎈 eşimin ailesinde hiç kız yok benimde yıllar yıllar sonra bi kız kardeşim oldu 🥲şu an 4 yaşında ve hep elimde büyüdü şapşik kızım🌺neyse kayınvalidemin 4 erkek oğlu var görümcem yok eltimde yok şu anlık😈 İlk gelinim. Bende kız kardeşim elimde büyüdüğü için erkek çocuğa bakmak bana zor gelirdi diye düşünürdüm. hep kızımız olsun istedik eşim ve ailesi kız bebek düşkünü ay bi görseniz her iki aile içinde ilk ve kız torun rabbime çok şükür gönlümüze göre verdi umarım değişmez çünkü biz çok alıştık ona.🥲 Zümra koyamayı düşünüyoruz isminide Allah’ın iziniyle🌸❤️
21+2 haftalığız, 63 ile hamile kaldım, şimdi 70 kiloyum, çokmu acaba, ilk 3 ayım zor geçdi ama, bir ya iki gün kusdum
27 haftalığım 53.5 kiloyum. Hamile kaldığımda 47 kiloydum.
Beri3012 aynı bende sizinle hemen hemen 62 ile kaldım 7 kilo aldım 69