ecemsuuuuu
51le hamile kaldim 62 ile doguma girdim

1. Hafta 53 düm
    Bu gebeligimdede 51 ile hamile kaldim.
    Bunyem kilo vermeye cok yatkin
    Verirsiniz dert etmeyin 🌸

8.haftada 71,5 kiloydum şuan 25 haftalığım veee 84,7 kg olmuşum ben şok. 100 kiloyla doğuma gireceğim sanırım 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

60 kilo ile hamile kaldım şuan 82 kiloyum. 32 haftalık hamileyim. Su içsem yaradı 😁Yani 8 ayda 22 kilo almışım.Tansiyonum şekerim normal. Bebeğim sağlıklı çok şükür.Çok fazla ödem var ayaklarımdan bacaklarıma kadar eller yüzüm. İnsallah gider kilolar.Yoksa baya üzülcem doğumdan sonra.

• Dr4 bunu yanıtladı.

Dilahr
      Bana umut oldu 😁 32.haftada 22 kilo aldım çünkü ama ödemim çok 1 aydır gitmiyor ayak ve bacak şişkinliği

@Ozlemtek 13 kilo almışsın bende öyleyim🥹26+1 deyim 54 kilo ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum bende 13 kilo aldım🥹

Ymka benim annemde doktora görün karnin cok kücük diyordu ama gayett normal dedi doktor 28. haftada gittim en son 1170gr ve boyu 39cm di

Osleem ödemden de çok kilo tartıyor. Ben az aldım ama ödemim yok o sebepten tartı da yükselmiyor. Ödem tutan anneler daha çabuk veriyorlar kiloyu. Siz yine de dikkat edin tabiki en başta kendi rahatınız için ama verirsiniz doğumdan sonra

Meltems53 maşallah küçük prens geliyor demek 👑 bizde 15 haftalıkken öğrendik kızım olucak inşallah🧚🏻‍♀️

1mucize annesinin prensesi sağlıkla gelsin inşallah 🌼 değişme olur mu acaba kesin erkek dedi doktor ama detaylıya kadar inanamicam galiba 🙈

Pearlyy 67yle hamile kalmıştım aşırı kusmali geçti 61i gördüm 4.aya kadar 38+3te doğurdum 74tum 66ya düşmüşüm doğumdan çıkınca 14 günlük bebisimiz var bakalım verirmiyim kiloları

Pearlyy 22+2 yiz şuan da 87 ile kaldım 90 olmuşum bugün randevumuz vardı .

Meltems53 ben sanmıyorum yaa olmaz 16 haftalıkken felan doktorların yanılacağını düşünmüyorum açıkçası ama Yinede hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin 🎈 eşimin ailesinde hiç kız yok benimde yıllar yıllar sonra bi kız kardeşim oldu 🥲şu an 4 yaşında ve hep elimde büyüdü şapşik kızım🌺neyse kayınvalidemin 4 erkek oğlu var görümcem yok eltimde yok şu anlık😈 İlk gelinim. Bende kız kardeşim elimde büyüdüğü için erkek çocuğa bakmak bana zor gelirdi diye düşünürdüm. hep kızımız olsun istedik eşim ve ailesi kız bebek düşkünü ay bi görseniz her iki aile içinde ilk ve kız torun rabbime çok şükür gönlümüze göre verdi umarım değişmez çünkü biz çok alıştık ona.🥲 Zümra koyamayı düşünüyoruz isminide Allah’ın iziniyle🌸❤️

21+2 haftalığız, 63 ile hamile kaldım, şimdi 70 kiloyum, çokmu acaba, ilk 3 ayım zor geçdi ama, bir ya iki gün kusdum

1mucize ailenin nazlısı olacak o zaman 🤭 bende değişmesini istemiyorum şimdiden alıştım oğluma 👼🏻 Eminim herkes el üstünde tutar Zümra’yı 🌼İsmi de çok hoş biz daha bulamadık maalesef. Acaba hareketlerini hissettiniz mi tatlı kızın?

Pearlyy 84 ile hamile kaldım 32 haftalığım 100 kilo olmuşum 16 kilo😂

27 haftalığım 53.5 kiloyum. Hamile kaldığımda 47 kiloydum.