0Aytac 21+2 haftalığız, 63 ile hamile kaldım, şimdi 70 kiloyum, çokmu acaba, ilk 3 ayım zor geçdi ama, bir ya iki gün kusdum
Meltems53 1mucize ailenin nazlısı olacak o zaman 🤭 bende değişmesini istemiyorum şimdiden alıştım oğluma 👼🏻 Eminim herkes el üstünde tutar Zümra’yı 🌼İsmi de çok hoş biz daha bulamadık maalesef. Acaba hareketlerini hissettiniz mi tatlı kızın?
1mucize Meltems53 çok teşekkür ederiz teyzesi🍀 yok yaa daha hissedemedim heyecanla bekliyorum nasıl bir his diye böyle uzandığımda yalnız kaldığımda elim karnımda geziyorum ama yok daha ortada bir şey 😅bakalım ne zaman ben buradayım diyecek 🌸 sağ kasıklarım çok ağrıyor bazen yürürken ayaktayken felan birdenbire bazende bütün karnımda adet sancısı gibi ağrı hissediyorum.😬 siz hissedebildiniz mi ?
Beri3012 Melisasis kimse birşey demiyor kilo çok alsaydık herkesin bir lafı olurdu ama kimse güzel olan birşeye yorum yapmak istemiyor😂
Meltems53 1mucize ben üç gün önce bir kıpırtı hissettim pıt pıt vurdu sanki 😊 henüz sağlam bir tekme yemedim bende 😋 tatlı yediğim zaman sola yatıp dinliyorum bir hareket var mı diye ama bugünde birşey olmadı 🤷🏼♀️
Aslihantuncer Haftadayiz 7 kilocuk almişim. Her aya 1 kilo💙 Hedef 10 daha fazlasi uzak olsun aman yüzüm pogaca gibi oldu simdiden
1mucize Meltems53 😂😂 sağlam bi tekme yemedim demenize haykırdım 😂🥰 maşallah 🧿 sağlıklı olsunlarda inşallah 🌺 her şey zamanı geldiğinde olur
bsra-25 Pearlyy 55 kilo ile hamile kaldım 72 kilo ile bitirdim. Şuan bebeğim 11 günlük oldu 62 kiloya düştüm
Denissee bsra-25 dogumunuz normal mi oldu acaba? Genelde normal doğumdan sonra kilolar hızlı gidiyor diyorlar da, o yüzden sormak istedim.