Hdudjskdkxn92838 Kizlar saglik ocagina geldim kan wercem insallah hamisizsidr insallah bebesim benle beraberdir test yaptim cikti ama inanamiyorum daha umitlenmekte istemuyorum
Merve2546 Hdudjskdkxn92838 Ay inşallah canım inşallah sağlıklı bir gebeliğin vardır şuan sende benim için dua et lütfen benimde 4 günüm var ters yaptım silik çizgi çıktı pazar günüde yaptım yine silik çizgi çıktı
benimmdunyamm Hdudjskdkxn92838 inşallah gönlünden geçeni rabbim nasip etsin beklemek çok zor ben bilirim
Hdudjskdkxn92838 Merve2546 insallah rabbim hepimize nasip etsin canim benimmm Allahimda tek istegimmmm Ya yeminle artik cok ypruldum Rabbim hayirli evlat nasip etsin hepimize once sizlere wersn sonra bana wersin ❤️🤱
Hdudjskdkxn92838 H-a-pp-y yok kuzum adetime daha war ama ben adett sonrasi direk yumurtladim benim adetim duzenli ama yumurtlamam duzenli deil owulasyonla iliskim oldu bakalim hayirlisi
arirangg Hdudjskdkxn92838 e nabıza yarın düşer ama yaşadığın ilin adını yazarak googleden bakabilirsin mesela … ili sağlık ocağı laboratuvar sonuçları diye
D12ekim Hdudjskdkxn92838 ben dün sağlık ocağında kan verdim gün boyu e nabızdan baktım çıkmadı sabah uyanır uyanmaz baktım e nabıza düşmüştü 0 çıkmıştı değer umarım senin istediğin gibi olur inşallah ben buradaki herkese dua ediyorum sizde bana ederseniz sevinirim😏