Esmaky Anneadayi23 mümkünse hep kendım gidiyorm 😀😀😀 birisi yanımda gelince doktoruma sorcagm birsey varsa unutyorm 😀😀😀
Kbetul Anneadayi23 ben hep eşimle gittim bir bilgim yok bu konuda, doğumda allah izin verirse hem kayınvalidem hem annem olacak
AycanFb Anneadayi23 Getiren kişinin elimizi tutması gerekiyor muymuş?😁 Ben eşimle gidiyorum oda çocuğunu görmek istediği için yoksa kendim gideceğim☺️
Anneadayi23 AycanFb bir kişiyle gitmek mecburi değil😄 yalnız gelmiyorsanız en fazla bir kişi ile gelin diyorlar
HappyEnd-88 Anneadayi23 Bende hep eşimle gittim. Benim annemde gelmek istedi de yani doğumda zaten yanımda olacağı için bu süreci sadece eşimle yaşamak istedim 😅🌹
Rabia04_09 Anneadayi23 Sürekli eşimle gidiyorum. Annem şehir dışında bir dahaki kontrolüme denk geliyor o zaman da onunla gideceğim inşallah.
Anneadayi23 AycanFb birisiyle gitmek şart değil yanlış anlaşıldım. En fazla bir kişi sizle gelebilir diyorlar
Hln32 Eşimle gidiyorum kalp atışını ceker bir sey yapar destek olur diye ama carsaf gibi oluyor suratı stresten genelde asistanlar yardımm ediyor bana o yuzden🤢
_almirasmom Anneadayi23 ben esımle gıdıyorum hep gelmek ıstemezse tek de gıttım oluyo avrupadayken kaynanamla gıdıyordum o yabancı dıl bıldıgı ıcın suan turkıyedeyım esımı alıyorum
Dmrbs18 Anneadayi23 eşim varsa eşimle işinden dolayı fazla denk gelmiyor . Tek gitmemi istemiyor aklı kaliyo oyuzden ya kaynanamla yada annemle gidiyorum kim müsaitse
Uges2015 Anneadayi23 herkes eşiyle gidiyor bende mi gariplik var ben hep tek gidiyorum 😂😂😂 27 haftadayım doktor da biriyle gel demedi bana
cherryblossom7 Uges2015 vala ben yazacaktım arkadasım ben hiç eşimi götürmedim 😂😂 yalnız gidiyorum bende mi gariplik var😂😂
Uges2015 cherryblossom7 bizde var bacım baksana herkes eşiyle gidiyor biz tek tabanca hallederiz diye düşündüğümüzden galiba 😂😂😂
Eceecim Şimdiye kadar hep eşimle gittim 🙏🏻 Bence olması gereken bu. Yalnız gidenlere üzüldüm. İnsan o an yanında eşi olsun istiyor. Ne kadar yoğun çalışırsa çalışsın 1 saat izin alıp gelmek zor olmamalı. Sonuçta ben de işimden izin alıp gidiyorum. 🌸
muallimehanimmom5 Anneadayi23 bi çocuğum daha olduğu için eşim ve çocuğumla gidiyorum Eşim onla ilgileniyor kardeşini büyük ekranda görüyor tabi daha küçük olduğu için anlamıyor ama babası bak kardeşin diyor onun da dikkatini cekiyor 😀 onu izlemek ailecek keyif veriyor rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin tüm anneler için
seyma9188 Anneadayi23 Yanımda sadece eşim var onunla gidiyoruz.Annemin yanında olduğum dönemde 2 kez annem de görmüş oldu.Görür görmez ağladı kıyamam canım anammm😍🙇♀️