Anneadayi23 Gebelik kontrollerine bir refakatçi ile gelin diyor hastane. Sizin de öyle mi? Annelerimiz gelmek istiyor bir kişi gelsin diyor hastane deyince darılıyorlar. Dert edindim kendime. Bu arada daha önce geldiler kendileri de duydular fazla kişi gittiğimizi söyledi hastane
[silindi] Anneadayi23 eşim çalışmıyorsa eşimle çalışıyorsa annemle her gittiğimde bişi çıktığı için hiç yanlız gtmek istemiyorum 🤦🏻♀️
Anneadayi23 A_syma en fazla bir refakatçi ile gelin diyorlar ben +3 gttiğim oldu bu sefer hep gelmek istiyorlar
ftmdyn22 Anneadayi23 bu zamana kadar hep eşimle gittim sadece çok fazla yoğun olduğu zman kız kardeşimle gittim bir kaç defa o kadar 😌
koohydal 1 kere eşimle gittim, eşim aşırı panik olduğu için soracaklarımıda unutturuyor, onumu yapacam bunumu içecem diyor sanki kendi hamile 😄 birdahada almadım yanıma aman aman ben tek gideyim sadece ben gebeymişim gibi hissederim
Mhtpflz Anneadayi23 hep eşimle gittim kaynanam annem eşim olmazsa gelirler bence eş gelmeli tabi işinede bağlı
Kahvesever Anneadayi23 Benim yanımda kv vardı hep. Arada eşim , annem filan da oluyodu ama kv hepsinde vardı. Sağolsun geldi.
poyrazin_annesi28 Anneadayi23 Eşimle gidiyorum. Kendim ayda 1 zor görüyorum kimi götüreyim başka😂 Doktorum almiyo diyin siz de
yanlisanlamaama Anneadayi23 ben hep eşimle gidiyorum bizimkiler de her kontrolde mutlaka ultrason görüntüsü istiyorlar 😀