Ilahem Insallah oglum olucak.ilk bebeyin ismii ben koydum bu bebeyi kayinvalidem koymak istiyor.Cavidan olsun diyor sizce nasil bir isim.men beyendim esim beyenmiyor.
HD1- Ilahem ilk defa duydum..İlk okumada zorlandım garip bir telavuzu var. Ama önemli olan anne babanın beğenmesi
Armess_loya Ilahem koy canım çok güzel sen beğendiysen biz beğmesekde olur CAVİDAN BEBE DİYE SEVERSİNİZ ARTIK😉😬🤣🤭😂😂
beyzacmvrc Ilahem erkeğe cavidan olmaz bence kıza da hos kaçmaz ya bilmiyorum değişik geldi bana siz bilirsiniz tabiki
Ilahem HD1- dudaktan kalbe filini izledinizmi?orda kizin ismi Cavidan ama benim kayinvaldem erkek isimde ola bilir dedi.
Ilahem Armess_loya vallah durduk yere uzumu guldurduz tesekkur ederm.Rabbim gonlunze gore versin ver seyi🌸
Ilahem Arkadaslar ola bilir Turkiyede Cavidan ismi kiz ismi olarak kullaniliyor.ama ben Azerbaycanda yasiyorum ve burada erkeklerde Cavidan ismi konuluyor.
Mucizem33 Ilahem cavidan kiz ismi ve kiz erkek de olsa hic hoş degil. Kesinlikle koyma ilerde çocukla dalga mi geçsinler tüm hayatını bi isim yüzünden zehir etmeyin baska isim seçsin