joy Pengu içeriklerine bakınca bir markanın bir ürününün içeriği temizse diğeri değildi o yüzden. Mustela düşünmüştüm aslında. Hepsini ondan alırım dedim ama içerikleri değişmiş.
gmzzmg Mustela ve sudocremden uzak durun. Ben çamaşı deterjanı-leke çıkarıcı-biberon emzik trmizleyiciyi green clean aldım Pişik incia ve bübchen aldım Şampuan bioderma, nemlendirici de ecowell kullanıyoruz
[silindi] Momyyyrabiss yumuşatıcıyı kendimiz için kullanmak bile zararlı. 5 yıldır eve sokmuyorum hiçte eksikliği hissedilmiyor☺️
1anne2bebek__ Rose4960 ne mustela ne sebamed. Ebebek babyme şampuan. 750 ml 30 TL’ydi. İçeriği de temiz. Kızıma kullanıyorum inanın pahalısına gerek yok. İçeriği temiz olsun aynı iş görüyor neticede
Leylalyla Rose4960 bütün ürünlerimizi siveno ve incia markalarindan aldım canım hem içeriği doğal hemde fiyatları diğer içeriği doğal markalara göre daha uygun.
Bettuss_123 Edafmo ya içinde ne var sayfası mustelaya temiz demişti alıcaktım herşeyini çok üzüldüm valla önereceğiniz pişik kremi vs var mı
Edafmo Bettuss_123 ben Instagram’da habibehemsire yi takip ederek aldım alacaklarımı orda öne çıkanlarında her türlü temiz içerikli ürünleri anlatmış ona bi bakın isterseniz 🤗
Anneperi 3babyannesy hep tereddüt ettim son yazılanlardan sonra göz doktoru gözümüz iltihap olunca dalinle yıka aç kapa yap diyor sonra saçım bekarken çok kaşınıyordu dalinle yıkadım geçti kızarmamaya basladı vs geçen günü 5 yaşındaki yeğenime sarıldım mis gibi bebek kokuyor dalin kokusu bambaşka dalin alacağım
3babyannesy Anneperi Gerçekten öyle içeriği iyi, giysileri içinde Dalin deterjan al kendi çocukluğuma gidiyorum kokusunu aldıkça gerçekten çok güzel kalıcı
Civcivinannesiii Rose4960 Şampuan pisik kremi vucut losyonu mustela kullaniyorum temiz icerikli Deterjan siveno Islak mendil baby turco Hepsi temiz icerikli canım tavsiye ederim
Edafmo Civcivinannesiii araştırmayı bilen, doktor sözü dinleyen takip eden biriyim. Hayırdır mustelanın sponsorluğunu mu aldınız?
elifcicek_07 Civcivinannesiii üzgünüm ama arkadaş haklı malesef zararlı içerik listesine sahip sodium myreth sulfate, PEG-150 bunlar çok ağır kimyasallar.