Eliflianne Tüm seri mustela içeriği temiz çünkü.deterjan olarak hacı şakir dalan farketmez saf sabun tozu .ilk kızımda da bunları kullanmıştım.yumuşatici asla kullanmadım.lekeler için de baby ne aldım.kullanip gorecegiz
[silindi] Momyyyrabiss yumuşatıcıyı kendimiz için kullanmak bile zararlı. 5 yıldır eve sokmuyorum hiçte eksikliği hissedilmiyor☺️
61lazkizi61 Rose4960 oğlum 2 yaşını geçti hayla sebamed Şampuan ve sabun kullanıyorum deterjanı greencleer nemlendirici olarakta mustella kullanıyorum hepsi doktor tavsiyesi ile kullandıklarım birde İnstagram da mühendisoğlu diye bir sayfa var orda da bebek bezinden tutunda deterjanına kadar hepsini tek tek inceleyip paylaşıyor mama atıştırmalıl hepsi şimdi ikinciye hamileyim gene aynı ürünleri kullanmaya devam
nez10 Rose4960 sampuan losyon yağ Bioderma pişik kremi olarak sudocrem deterjan da green clean aldım ikizlerime zaten erken doğma riskleri var en temiz içerikleri olanları tercih etmek istedim. En az 2yıllık stokları var suan
firtina nez10 merhabalar kacinci aydasiniz hangi alisverislerinizi tamamladiniz acaba ikizler icin paylasirsaniz cok sevinirim
Edafmo Matematikci61 alerjen içeriyormuş yani. Eskiden alerjen ve kimyasal içermiyordu ama son yapılan araştırmalarda içerdiği söylendi
joy Şampuan ecowell, bebek yağı incia, deterjan greenclean, pişik kremi baboon natural aldım. Temiz içerikli hepsi
Pengu joy öok karışık neden hepsini tek markadan tercih etmednz ? Ben bir türlü karar veremedm ne alacagıma😞
Rahimezcan Bebek deterjanı green clean, şampuanı naturalive, pişik kremini de sudocrem almıştım biraz eksik araştırmışım onu sonradan içeriğinim kötü olduğunu öğrendiğim için kullanmıcam asla. Tekrardan incianın pişik kremini aldım
muallimehanimmom5 Rose4960 ilk bebeğimde mustela aldım ilk 9 ay mustela kullandım sonra e bebeğin baby me markasına geçiş yaptım 13,5 aylık bebeğim baby me ile devam ediyoruz Şimdi tekrar hamileyim bu kez sebamed in yeni doğan serisini aldım yine ilk 9 ay felan kullanmayı düşünüyorum sonrası baby me geçiş yaparım Allah nasip ederse
Biannebibebe Pengu Baby me organik serisi var hepsini aynısından almak istiyorsan deterjan hariç hepsi var
joy Pengu içeriklerine bakınca bir markanın bir ürününün içeriği temizse diğeri değildi o yüzden. Mustela düşünmüştüm aslında. Hepsini ondan alırım dedim ama içerikleri değişmiş.
Biannebibebe Sudocrem yazan var onun da içeriği çok kötü kızlar kullanmamanızı öneririm ama siz bilirsiniz tabi