teacherozlem Allah yardımcınız olsun ben detaylı yazıyım size nasıl koligi atlattık ben farkındaydım kolik olduğunun ama 2. Ayında doktorunun söylemesiyle artık iyice idraak ettim nurse gaz damlası ve maflor mavi olanı sancıları başlamadan 2 saat önce verdim aynı şekilde sancılar başlamadan 1 saat önce ılık duş aldırdım evin sıcaklıgına dikkat ettim aşırı sıcakta iyi gelmiyor malesef duştan hemen sonra karnına bacaklarını ve ayak altına 15 20 dakika kadar masaj yaptım 5 dakika kadar beline masaj yapıyordum aralıklarla yüz üstü yatırdım sürekli bağırsakları hareket etsin diye neredeyse her saat başı 5 dakika bile olsa bisiklet hareketi yaptırdım rabbime şükürler olsun 2 ay 10 günlüktü bi anda geçti doktorumuz bile çok şaşırmıştı ben bebeğim ağlamaya başlayınca aşırı stresli oluyordum onunla beraber ağlıyordum bu 10 günlük süreçte çok sakin oldum sürekli kızımla konuştum gecicek annecim hepsini unutucaz diye bi çok insan bana inanmadı kolik bu kadar kısa sürede geçmez dedi ama geçti çok şükür nurse damlayı tek seferde 15 damla olarak verdim eczacı tavsiye etmişti başka bi eczacı günde 2 kere sabah akşam olarak 10 damla önermişti o pek fayda etmemişti