Damla Ela2021 içinizi ferah tutun lütfen geç döllenme ise erken duymak için ne güzel kese oluşmuş yolk kesesi oluşmuş bebekte oluşur ve kalp atışını duyarsınız inşallah. Haftaya duyacaksınız hissediyorum 🌸
keremalya1724 Ela2021 tamam işte gelişmemiş dememiş kesin olarak, ultrasonu kötüdür belki görmemiştir benimde 6+3 te yolk gördü bebek görmedi 6+6 da görüldü bebek özele gittim
Ela2021 keremalya1724 inş dedigin gibi olur dua edin benim için çok ihtiyacım var. Ben de özele gittim renkli ultrasyona girdim net gözüksün diye ama gözükmedi malesef
keremalya1724 Ela2021 olsun içini ferah tut sen Rabbime sığın inşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın 🤲
Aslii35 Ela2021 bende senin durumundayım şuan dün gittim normalde sat a göre 7 haftalık olmam gerekiyor ama bende sadece keseyi gördü bebek yok boş gebelik olabilir dedi 3 gün sonra çağırdı tekrardan bende çok korkuyorum 😞
Aslii35 Ela2021 görmedi malesef ama şöyle bi durum var ultrason kağıdında 6+1 yazıyor normalde 6+6 olmam gerekiyor anlayamadım bende iki gündür perişanım
NURVaqif Ela2021 7-8 haftasına kadar duya bilirsin canım geç döllenme ola bilir inşallah Allah yavrunu sana bağışlasın 🤲 bende hamileyim dua ederim ❤️