• Gebelik
  • 39 haftalık anneler 🥳 daha doğurmayanlar 😅

ftmdyn22 39+4 den selamlar 1 cm açıklığımız var doktorumuz cuma öyle söyledi bol bol yürüyüş merdiven in çık yapıyorum ara ara kasıklarıma adet sancısı gibi ağırlar girip gidiyor kısa sürüyor bel ağrısı ve vajinada ağırmız var onun dışında beklemedeyiz sen ne durumdasın canım 🙈☺️

ssalihaemin aynı şeylerin hepside bendede var ama geçen hafta doktora gittiğimde açıklığım yoktu daha sadece rahmin yumuşamış dedi 2 gün sonra tekrar randevum var umarım olmuştur açıklığım 😕

ftmdyn22 inşallah olmuştur canım bol bol yürüyüş yap her gün 1 saat merdiven inip çıkıp hurma tüket eğer dışarı çıkamıyorsan elçin demirelin videolarına bak ben çıkamadığım zaman onları yapıyorum evde

38+4 … açılma yok, rahim ağzı yumuşamış dedi en son geçen hafta… çarşamba bakalım randevu.. bebek acayip toplanıp sertleşiyo, bugün bacak arasından adet ağrısı gibi batmalar olmaya başladı.. bakalım neler olacak

ftmdyn22 şu bıçak saplanması gibi ince ağrı ve bel ağrısı korkutmaya başladı 😒 herkeste mi var doğuma yakın mı oluyo onu da merak etmiyo değilim

ftmdyn22 bebeğin toplanması dışında bir belirti yok. Geçen hafta çatı muayenem vardı açılma yoktu. Yarın 39+2 de kontrolumuz var bakalım yeniden bakıyorlar mi açıklık var mi diye yoksa nst ye göre mi yeniden bakılıyor tam bilmiyorum sizlerin bilgisi var mi bu konuda? Yarınki muayene nasıl olacak merak ediyorum 😌

agylik yok hayır her gittiğinde artık çatı muayenesi yapılıyor doğuma yakın olduğu için

Celiktss bende öyle bir şey olmadı daha 🙈doktoruna sor istersen