Minigim--2 Melisaceyy benim gebelik şekerim var 27 haftalık oldum bugün insulve diyet yaptigim icin kilo almadim hic 5 kilo verdim
Burcumm0144 Minigim--2 bana da akşam 9 8 ünite verildi. Geçen 10 günlük kullandım. Snra başka doktora tekrar sorayım dedm oda aynısını dedı. Doğuma kadar devam dedı. Senınde doğuma kadar mı ?
Mhkh-22 Burcumm0144 kaç değerle insülin başlandı acaba benim 1. Saat tokluk yüksekti yüklemede de.. O günden beri diyet yapıyorum sabah akşam ölçüm yapıyorum 140 ı geçmedi hiç 1. Saat tokluk ..
Burcumm0144 Minigim--2 benm martın 24 25 i gibi. Ama şeker olduğu zaman bı ıkı hafta önce alınıyor diye biliyorum dgruysa tabi
Minigim--2 Burcumm0144 sanırım öyle erken doğum riski varya o yüzden olabilir benim ikinci doğum olucak sezeryan o yüzden normal doğumdan erken alınmış olucak 🥰
Minigim--2 Burcumm0144 bı sorun olmadığı sürece sezeryana almıyorlar son şeye kadar normal gidiyor diye biliyorum bebek dönmezse annenin sağlık problemleri uygun değilse sezeryan yapılıyor benim ilk gebeliğimde yüksek tansiyondan dolayı almışlardı sezeryana
Minigim--2 Burcumm0144 son ana kadar done biliyor gerçi gebelik şekerinden dolayı sezeryana alına bilirsin