Fatma0715 Kbr benimde erkek canım öyle dedi doktorum izinliymiş diğer doktora gittim baş ve karın 32 veya 33 gözüküyor dedi ben 35 haftalığım bilemedim ya korkuyorum birşey olacak diye
Ftmcgdms Fatma0715 bende 32 de gittiğimde biraz düşüktü 35 e geldiğinde 600 gram almıştı toplamda son haftalara doğru topluyorlar zaten bu haftadan sonra artık hep kilo alacaklar
Fatma0715 Ftmcgdms inşallah canım yaa özellikle tükettiğin birşey var mı? Ben çiğ kuruyemiş kuru meyve normal meyve çok tüketiyorum almamış çok fazla en son 1944 gramdı
Fatma0715 Selin_demirci1 sağ Salim doğsa önemli değil canım benimde baş ve karın çevresi geride dedi doktorum izinliydi başka doktora gittim bilmiyorum çok korkuyorum birşey olacak diye
Fatma0715 -2erkekannesi- kilosu normal mi acaba sana ne dedi doktorun canım ben herşeyi de yiyip içiyorum ama nr bileyim olmayınca olmuyor demek ki
Ftmcgdms Fatma0715 bebise kilo aldıran şeyleri tüketin muz ve yatmadan önce süt için devamida genetik siz eşiniz minyonsaniz bebekte çok kilolu olmuyor ama doğuma kadar 2500 üstüne çok rahat çıkar 🤲🤲
Fatma0715 1erkekkannesiiii inşallah canım ya küvezde falan kalmış mıydı peki bi bilgin var mı ve ne kadarlık doğdu
1erkekkannesiiii Fatma0715 34 haftalık doğdu ama ciğerleri cok iyiydi küveze bir gün bile girmedi hemen eve çıkardılar maşallah su an tosun gibi canım prematüre sayılmasına rağmen iştahı vs de iyi
Aysenur222 Fatma0715 canım benim yiğenim 2.500 doğdu sende doğurana kadar o kadae olur gayette saglıklı muz ve kaşar ye bol kuruyemiş ye kilo alır
Fatma0715 holly inşallah kuzumm dua eder misiniz benim için de yavrumu sağ Salim kucağıma alayım bi kaybım var çok korkuyorum günler geçmek bilmiyor
holly Fatma0715 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kalbini ferah tut stres yapma hersey çok güzel olacak inşallah 🤍🤍
Bluesky-mom Ben 34+5 oldum. Bugün kontrole gittim. Hem özele hem devlete gidiyorum. 2900 gram olmuş bebeğim 😊
Fatma0715 Bluesky-mom maaşallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah özellikle tükettiğin birşey varmı canım
FatmaAselinAnnesi_60 Fatma0715 ablamın çocuğu 1 kilo 900 gram ile doğdu küveze bile alınmadı korkmayın bnce sağlıklı olması önemli şuan yeğenim 1 buçuk yaşında tontiş
Fatma0715 FatmaAselinAnnesi_60 maaşallah inşallah biximde alınmaz kuzum bana doktorun dediği şu oldu eğer 2.500 kilonun altında doğarsa küveze alırız
Aysenur222 Fatma0715 yok be kalmadı onada öle diyolardı ama hiç doğurana kadar kustu hep acile taşıdık meyveyle bu kadar kilo aldı senin 2 kilonun üstü asla küvezde kalcagını düşünmüyorum ayrıca erken doğum tehliken yok şükür doğurana kadar çok azda olsa alır