2minnosannesi_ Hdudjskdkxn92838 ben acilden giriş yaptım beta testi vereceğim dedim hasta kayıta aldılar direk
2minnosannesi_ Hdudjskdkxn92838 yarın yaptırırsın canım ya da sabah ilk idrarla yine test yap bakalım
Betusgunes Hdudjskdkxn92838 bundada silik çıkmış muhtemelen idrariniz seyrelmis o yüzden silik yani uzun süre beklemeyince idrara sıkışmayinca ara idrarı alınca yada cok sıvı tuketince idrarda ki testte bole çıkması normal
Betusgunes Hdudjskdkxn92838 ilkinde kıpkırmızı çıkmış muhtelen 4 5 haftalık bir bebiş hayırlısı olsun insAllah insAllah insAllah ❤️
Hdudjskdkxn92838 Betusgunes hayirlisi olur insallahh bakalimmm Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin❤️
Afifeelif Hdudjskdkxn92838 canım tekrar bir kaset test al yap istersin belki ikinci testte hata vardır.. bir de sıvı alımını azaltıp yap testi istersen.. hakkında hayırlısı olsun bence de bebeğiniz sizinle🥰
arirangg Hdudjskdkxn92838 Hamileliğin ilk günlerinde sabah ilk idrarla yapılan testin daha koyu çıkması normal canım.
mother2 hsns nasil gidiyor catlama ignesinden sonra bende yarin gidicem kontrole yumurtalar buyumus mu diye
hsns mother2 canım bugün 5. Gün benim 28inde belli olucak olup olmadığı hadi bakalım inşallah büyğmüştür yumurtalar
hsns mother2 evet ilk tutar mı bilmiyorum ama tutmasını çok istiyorum beklemek gerçekten çok yorucu nasıl olacak hiç bilmiyorum
hsns mother2 bende kullandım femara ama tek başına etkili olmadı gonalf ile birlikte kullandım yumurtamı o büyüttü
Hdudjskdkxn92838 Afifeelif yarin sabah erkenden hastaneye gidecem kizlar bakalim haber ederim insallah
ftmdyn22 Hdudjskdkxn92838 test bozuk olabilir ben. Her test yaptığımda 3 4 tane alıp yapıyordum emin olmak için 😌