Hdudjskdkxn92838 Kizlar ben test yaptim sabah kopkoyu iki cizgi ciktim sabah ilk idrarla simdi tekrar yaptim bole ciktii ben anlamadim
2minnosannesi_ Hdudjskdkxn92838 günün geçti mi canım geçmediyse kaset testte sonraki idrar da gözükmemesi normal erken gebelikte yada ilk idrarda net çıkıyor
arirangg Hdudjskdkxn92838 Hamileliğin ilk günlerinde sabah ilk idrarla yapılan testin daha koyu çıkması normal canım.
mother2 hsns nasil gidiyor catlama ignesinden sonra bende yarin gidicem kontrole yumurtalar buyumus mu diye
Alimenur Hdudjskdkxn92838 testte sıkıntı vardır belki Diğerinde kopkoyu çıkıp bundan böyle olması garip geldi
sacmalamakizim Hdudjskdkxn92838 Testin mi bozuk acaba idrarı fazla damlatmis olabilirsin. Benim de aynen böyle oldu hiç çizgi çıkmamıştı.
Betusgunes Hdudjskdkxn92838 bundada silik çıkmış muhtemelen idrariniz seyrelmis o yüzden silik yani uzun süre beklemeyince idrara sıkışmayinca ara idrarı alınca yada cok sıvı tuketince idrarda ki testte bole çıkması normal
Hdudjskdkxn92838 Bende anlamadim morleim cok bozuldu kizlar 😔 Rabbim isteyenlere nasip.etsin insallah
Sumiire Hdudjskdkxn92838 yok kız boşuna demiyolar sabahki ilk idrarla yapın diye büyük ihtimalle o etkilemiştir fark etmez kan verin doktora gidin sonra
Elfelf0 Hdudjskdkxn92838 var ama gebesiniz bence sabah verdiğiniz daha koyu çıkar önemli olan sabah verilen
Yarenylmz Hdudjskdkxn92838 sabah idrarı her zaman daha koyu çıkar diğerinde de silik çizgi var hamilesin bence
Hdudjskdkxn92838 Canim hastaneye geldim doktor kan almadi kadin doguma gideceksin testin poztif dedi bu testlerde yanilma payi yok dedi almadilar kan
2minnosannesi_ Hdudjskdkxn92838 ben acilden giriş yaptım beta testi vereceğim dedim hasta kayıta aldılar direk