Ozlemr Obsesifk bende kilolu hamile kaldım sanırım daha önce sizle konuşmuştuk yine. 90 la kaldım şuan 92 yim 18 haftalık. Bende dün gece ilk defa kaydığını hissettim. Ama dışardan elimi koyunca hissetmiyorum. Muhtemelen yağlardan biraz daha geç hissedicem😂😅
Obsesifk Ozlemr bizim kaderimiz böyle inşallah ikinciye zayıflarız bizde 20+4 olduk detaylıya giricez bugün 😂
Ozlemr Kızlar ben decavit yerine rehbersiz max diye bi ilaç kullanıyorum ekstra olarak omega 3 falanda var içinde. Ve iştahımı hiç açmadı. İsterseniz doktorunuza danışıp buna başlayın.
baliminannesi06 Ben 70 ile hamile kaldım şuan 28 haftalığız 82 kiloyum ve geceleri sürekli hamburger pide vs istiyor canım allahım boğaxıma sahip çıkamıyorum iştahım felaket açıldı 😣😂😂
SineMina baliminannesi06 biseye aseriyomusun diyolar millet cilek erik ananas fln der bnde lahmacun pizza durum diyorum bnde mi sorun var diye dusunmeye baslamistim artikk 😁😂😂😂
NeslihanBacakayl EbruEgemen1123 hiç üzmeyin kendinizi evet biraz fazla bir kilo ama hamilelik de biran da otuz kilo almamışssınız yni 10-15 normal boyunuz da uzunsa kilonuzu dert etmeyin artık doğumdan sonra peşinden koşarken verirsiniz 😊😊
EbruEgemen1123 NeslihanBacakayl teşekkür ederim 😊 boyum çok uzun sayılmaz 1.68 yani bana göre çokta uzun değil ama inşallah koydum kafama çok motiveyim doğum sonrası kilo vermeye 🙏🏻
EbruEgemen1123 hande123 yalnızken insan daha çok can sıkıntısı yaşıyo ruhunu bişiler yiyerek doyurmaya çalışıyo aslında doyan mide şişen göbek 😂
Sempatik SineMina canim hic takmayın kafaniza Bi s3kilde verilir kilo anın tadını çıkartmaya bakalim bence 😊😊😉😉
EbruEgemen1123 SineMina güzel bir kahvaltı ohh sonra acıkmam sanıyorum baya hoop iki saat sonra içim kıyılmaya başlıyor 😂🙈 eşim şok 😅 1aydır daha bi açım sabah uyanınca o günaydın diyo ben çok açım diyorum 😅
Clover SineMina 30. Haftaya girdim 5.5 kg aldim simdilik..onu da 20. Haftadan sonra aldim doktorum normal artik demisti. Muhtemelen 10 kg civari alarak konuyu kapatacagimi hayal ediyorum.
SineMina Bide asiri unutkanlik basladi ya midemdede aclik hissi olunca surekli unutup unutup yiyorum galibaaa balik gibi oldum iyicee🐋🐋🐋😂😂😂
[silindi] Clover çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İnşallah her şey gönlünüzce olur