efeduru Mustafayigitvebeytugannesi benimde erkek bizde 21 haftadayiz saglikla gelsinler ben hissediyorum hareket ya 😍
esiaks Iremfasl_ bende 21+3, doğum 30 Nisan görünüyor. Haftaların sonunda hareketleri hissetmeye başladım. Şimdi hiç durmuyor 🫠
Qemer Iremfasl_ ben de 20+3 ama hala bulantilarim ve kusmalarim oliyo daha çok sabah oluyo. Haraketleri baya baya hiss ediyorum hatta dişarfan da belli oliyo haraketleri ama karnim çok çikmadi hala
Miniklerim22 Iremfasl_ 20 haftalık olduk bizde cok hareketli 2 gebeligim bu arada kızm olcak Allah nasip ederse inşallah ❣️
Elizzada 21+3 olduk perşembe detaylı var bakalım inşallah hiç bir sorun çıkmaz ♥️ hareketleri bazen kıpır kıpır bezende sakin 😬 bebiş hıçkırğında karnımın hafifçe sallandıgını görüyorum 😍😬
Pamukasln Mustafayigitvebeytugannesi bende 20+1 im iki gündür sanki hissediyorum gibi tam anlayamıyorum bizimde cinsiyet erkek
Kiwi12 Iremfasl_ 22+5 nisan sonu diye hesapladı doktor doğumu.ama belli olmuyor tabi benim kızım olacak Allah’ın izniyle. 17 haftalikta hafif başladı bazen hiç kimildamazdi ama şuan sürekli kimildiyor tek sıkıntı elimi koyduğum an kesiyor kimildamayi veya birine gksterdigimde bu kız.cok fena. Yada çok sakin anlamadım😂
Elizzada Kiwi12 aynı durum bende de var 😬 kızım hareket halinde ama nedense ben elimi götürünce hareket etmeyi kesiyor 😬 elimi çektiriyorum başlıyor hareketlenmeye , kızım bana naz yapıyor sanki şimdiden 😬
bendiyebiriii Elizzada Aynı benimki.. elimi koyduğum an duruyor. Hdi bana denk geldi diyelim eşim elini koyunca ebedi billah oynamaz. 23+2deyiz🎈
Elizzada bendiyebiriii neden öyle yapıyorlar acaba anlamış değilim vallah ☺️ maşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🤲🏻
Bebilito Bizde 19+5 olduk çok aşırı bir şey hissetmiyorum arada sanki karnımın altında bi kımıldanma oluyor gibi ama tam anlamıyla hissetmiyorum. Kontrolümüz var bu hafta cinsiyetini öğrenicez inşallah sabırsızlıkla bekliyorum 😇😇💖
mrv_elvn_ Iremfasl_ 22+4🥰 ben hissediyorum hareketlerini onun haricinde sık idrara çıkmaya başladım bu hafta da detaylı ultrason var heyecanla bekliyorum☺️☺️♥️
elabs Benimde 22 haftalık nisan sonu gibi gözüküyo doğumum. Peki bişey sorucam. Beslenirken dikkat ettiğiniz şeyler var mı? Mutlaka tüketiyorum dedikleriniz felan. Bazen çok kötü besleniyomuşum gibi hissediyorum